Jameralta kirjat helposti ja edullisesti

Jameralta löydät tarvitsemasi lukiokirjat helposti ja edullisesti. Myyjämme opastavat ja auttavat sinua mielellään kirjahankinnoissasi.

Kirjoja on saatavilla Jameralta niin uusina kuin käytettyinä. Valikoimastamme ja hyllyistämme löytyvät kirjat ovat aina uusimpia painoksia, ellei toisin ole selkeästi mainittu.

Käytetyillä kirjoilla kaksi kuntoluokkaa

Jaottelemme ostamamme oppikirjat niiden kunnon mukaan joko siniseen tai vihreään kuntoluokkaan. Sinisen kuntoluokan oppikirjat ovat lähes uudenveroisia: tekstikirjoissa ei ole yleensä ollenkaan merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Suurin osa lukion matematiikan ja reaaliaineiden kirjoista on tekstikirjoja, joissa tehtäviä ei tehdä kirjan sivuille vaan vihkoon. Tehtäväkirjoissa osa tehtävistä voi olla lyijykynällä tehtyjä. 

Vihreän kuntoluokan koulukirjat ovat sinisiä edullisempia ja kunnoltaan jonkun verran heikompia, mutta kuitenkin täysin opiskelukelpoisia. Niissä saattaa olla esimerkiksi alleviivauksia sisäsivuilla tai kannet voivat olla kuluneet. Vihreän kuntoluokan kirjojen joukosta voi siis löytyä todella siistejäkin kappaleita. Vihreän kuntoluokan kirjoja voi ostaa vain myymälöistä.

Tekemällä kirjahankintasi meillä voit siis säästää paitsi vaivaa, myös selvää rahaa -- ja luontoa!


Alla olevassa taulukossa näet esimerkkilaskelman lukioaikaisista kirjakuluista ja mahdollisista säästöistä.