Nyt kannattaa tehdä kirjahyllyn kevätsiivous, sillä 20.3.-1.4. maksamme kaikista ostamistamme oppikirjoista 10% normaalia korkeamman hinnan! Tarjous on voimassa sekä myymälöillämme että netissä.


Ostamme käytettyjä oppikirjoja ympäri vuoden

Muuta tarpeettomat kirjasi rahaksi helposti! Ostamme pääsääntöisesti uusimpia painoksia yleisesti käytössä olevista suomenkielisistä lukiokirjoista ja ammattioppikirjoista. Lisäksi ostamme suomalaisten kustantajien julkaisemia ammattikorkeakoulujen oppikirjoja sekä pääsykoekirjoja.

Kirjojen myyminen meille on helppoa!

- Voit myydä kirjat meille milloin tahansa joko myymälöillämme tai netissä pyytämällä tarjouksen ja lähettämällä kirjat meille.
- Saat rahat kirjoista aina suoraan käteisenä tai tilillesi!
- Pääset kaikista tarpeettomista oppikirjoistasi eroon yhdellä kertaa – me hoidamme loput.

Ostamme oppikirjoja laajasti

- Ostamme myös muita kuin meiltä ostettuja kirjoja.
- Kirjoihin tehdyt merkinnät eivät yleensä ole este kirjan myymisessä meille: suurinta osaa kirjoista ostamme, vaikka käytön jälkiä olisi paljonkin.
- Ostamme edelleen useita vanhan opetussuunnitelman mukaisia lukiokirjoja. Lue lisää täältä.
- Uuden opetussuunnitelman mukaisista kirjoista ostamme lähes kaikkia!
- Myös ammatillisia oppikirjoja ostamme ympäri vuoden.
- Lue lisää siitä, mitä kirjoja ostamme >>

Välitämme asiakkaistamme ja ympäristöstämme

- Kanta-asiakkaana saat myymälöillämme aina 10% normaalia korkeamman hinnan myymistäsi kirjoista.
- Jos myyt kirjasi meille netissä ja lähetät ne meille Matkahuollon välityksellä, me maksamme toimituskulut puolestasi.
- Kierrätämme vanhentuneet kirjat asianmukaisesti ja painotamme ekologisuutta kaikissa toimintatavoissamme.
- Jamera on oppikirjojen kierrätyksen edelläkävijä Suomessa - olemme palvelleet opiskelijoita jo yli 15 vuotta!


Kuinka voin myydä?

KIRJOJEN MYYMINEN MYYMÄLÄSSÄ

Tuo oppikirjasi johonkin kuudesta myymälästämme ja saat ostamistamme kirjoista maksun heti käteisenä. Ostohintamme perustuvat kirjan kuntoon, kysyntään, yleisyyteen ja omaan varastotilanteeseemme. Jos olet kanta-asiakkaamme, saat ostohintoihimme vielä 10% korotuksen!

Jos myymälälle tuomiesi kirjojen mukana on esimerkiksi vanhentuneita painoksia, joista emme pysty enää maksamaan, voit ottaa ne mukaasi tai voimme halutessasi kierrättää ne asianmukaisesti puolestasi.

KIRJOJEN MYYMINEN LUKIOIDEN MYYNTITAPAHTUMISSA

Saat rahat ostamistamme kirjoista suoraan käteisenä. Lukiokeikkojemme aikataulut ja paikat löydät sivustomme Myynti lukioilla -sivulta. Oppilaskunnat saavat rahaa lukioiden myyntitilaisuuksissa myydyistä ja ostetuista kirjoista.

KIRJOJEN MYYMINEN NETISSÄ

- Mene kirjojen Ostohintakysely-sivulle. Syötä kenttiin kirjojesi takakannesta löytyvät ISBN-koodit (alkavat numeroilla 951 tai 978). Anna yhteystietosi ja klikkaa "Lähetä tiedot Jameralle".
- Kerromme sinulle vastaussähköpostilla, paljonko voimme kirjoistasi maksaa.
- Toimi vastaussähköpostissa olevien ohjeiden mukaan ja lähetä kirjat saamaasi osoitteeseen. Kirjojen lähettäminen on sinulle ilmaista!
- Saat rahat kirjoista tilillesi noin viikon kuluessa siitä, kun paketti on saapunut meille.

Kun olet myynyt kirjasi

Tarvitsetko myytyjen kirjojen tilalle vaikkapa pääsykoekirjoja? Meiltä niitä löytyy edullisesti laaja valikoima. Selaa pääsykoekirjoja verkkokaupassamme tai kysy tarvitsemaasi kirjaa myymälällämme!

Jäikö kysymyksiä?

Katso, löytyisikö vastaus Usein kysytyt kysymykset -sivultamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme mielellämme!