Ostamme oppikirjoja ympäri vuoden

Ostamme pääsääntöisesti uusimpia painoksia yleisesti käytössä olevista suomenkielisistä lukiokirjoista ja ammattioppikirjoista. Lisäksi ostamme suomalaisten kustantajien julkaisemia ammattikorkeakoulujen oppikirjoja sekä pääsykoekirjoja. Ostohintamme perustuvat kirjan kuntoon, kysyntään, yleisyyteen ja omaan varastotilanteeseemme.

Ostamme edelleen myös monia vanhan opetussuunnitelman mukaisia lukiokirjoja! Opetussuunnitelman uudistuminen syksyllä 2016 vaikuttaa kirjojen kysyntään ja tarjontaan emmekä siksi pysty ostamaan kaikkia kirjoja, mutta ostamme kuitenkin vielä myös monia vanhan opetussuunnitelman mukaisia lukiokirjoja. Uuden opetussuunnitelman mukaisista kirjoista ostamme tällä hetkellä lähes kaikkia. Lisätietoa usein kysytyt kysymykset -sivullamme.


Kirjojen myyminen Jameran myymälässä

Tuo oppikirjasi johonkin kuudesta myymälästämme ja saat ostamistamme kirjoista maksun heti käteisenä. Ostohintamme perustuvat kirjan kuntoon, kysyntään, yleisyyteen ja omaan varastotilanteeseemme. Ostamme myös muita kuin meiltä alunperin ostettuja oppikirjoja!

Jameran kanta-asiakkaana saat ostohintoihimme vielä 10% korotuksen! Lue lisää täältä.

Jos myymälälle tuomiesi kirjojen mukana on esimerkiksi vanhentuneita painoksia, joista emme pysty enää maksamaan, voit ottaa ne mukaasi tai voimme halutessasi kierrättää ne asianmukaisesti puolestasi.

Tervetuloa käymään!

Kirjojen myyminen Jameralle Matkahuollon välityksellä

Sinun ei tarvitse asua myymälän lähettyvillä, jotta voit kierrättää oppikirjoja! Myyminen Matkahuollon välityksellä on helppoa. Toimi näin:

- Mene verkkokaupastamme löytyvälle kirjojen Ostohintakysely-sivulle. Syötä avoimiin kenttiin kirjojesi takakannesta löytyvät ISBN-koodit (alkavat numeroilla 951 tai 978). Anna yhteystietosi ja klikkaa "Lähetä tiedot Jameralle".

- Kerromme sinulle vastaussähköpostilla, paljonko voimme kirjoistasi maksaa. Lopullinen hinta määräytyy kirjojen kunnon mukaan hintahaarukan sisällä.

- Toimi vastaussähköpostissa olevien ohjeiden mukaan ja lähetä kirjat saamaasi osoitteeseen. Kirjojen lähettäminen on sinulle ilmaista!

- Maksamme hinnan kirjoista tilillesi noin viikon kuluessa siitä, kun paketti on saapunut meille.

Kirjojen myyminen Jameran myyntitapahtumissa

Saat rahat ostamistamme kirjoista suoraan käteisenä. Lukiokeikkojemme aikataulut ja paikat löydät sivustomme Myynti lukioilla -sivulta. Oppilaskunnat saavat rahaa lukioiden myyntitilaisuuksissa myydyistä ja ostetuista kirjoista.

Kun olet myynyt kirjasi

Tarvitsetko myytyjen kirjojen tilalle vaikkapa pääsykoekirjoja? Meiltä niitä löytyy edullisesti laaja valikoima. Selaa pääsykoekirjoja verkkokaupassamme tai kysy tarvitsemaasi kirjaa myymälällämme!

Jäikö kysymyksiä?

Katso, löytyisikö vastaus Usein kysytyt kysymykset -sivultamme!

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.