Maksutavat ja toimitustavat Jameran verkkokaupassa

Tilauksen loppusummaan lisätään maksutavan kulut sekä valitun toimitustavan kulut.


Maksu- ja toimituskuluja ei tule lainkaan, kun tilaat kerralla yli 100 eurolla ja maksat tilauksen heti!

Kun tilaat yli 100 eurolla ja maksat tilauksen verkkopankissa tai Paytrail-maksuna, saat tilauksesi lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ilman maksu- ja toimituskuluja.


Maksutavat ja -kulut

Maksu verkkopankissa 0 €
Tilaus maksetaan verkkopankissa tilauksen tekemisen yhteydessä. Sopimuspankkejamme ovat Nordea, Osuuspankki, Danske Bank.

Paytrail-maksu 0 €

Paytrail-palvelun välityksellä maksettu luottokorttimaksu tai verkkomaksu. Hyväksytyt luottokortit ovat Visa, MasterCard, Diners Club sekä American Express. Paytrail-palvelun kautta verkkomaksun voi suorittaa seuraavien pankkien tililtä: Aktia, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken.

Lasku 2,90 €
Lasku toimitetaan tilauksen mukana. Laskun eräpäivä on 14 päivän kuluttua tilauksen toimituspäivästä.

Posti- / bussiennakko 5 €
Tilaus maksetaan noudettaessa paketti postin tai Matkahuollon toimipisteestä.


Yli 200 euron tilaukset, joita ei ole maksettu tilauksen yhteydessä verkkopankissa tai Paytrail-palvelun kautta, lähetetään aina postiennakkona. Tällöin kuitenkin postiennakkomaksun sijasta peritään vain 2,9 euron laskutuslisä. Jamera pidättää oikeuden lähettää laskulla tilatut alle 200 euron tilauksetkin postiennakolla. Laskulla tilattaessa asiakkaan luottotiedot tarkistetaan.


Toimitustavat ja -kulut

Yli 100 euron tilaukset 0 €
Saat tilauksesi ilman postin tai Matkahuollon pakettikuluja, kun tilaat kerralla yli 100 eurolla!

Kirje 2 €
Priority-kirje, joka jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti ensimmäisenä arkipäivänä postituspäivästä lukien. Kirjeenä voi tilata yhden normaalikokoisen kirjan tai pieniä oheistuotteita. Kirjelähetyksessä ei ole postinseurantakoodia. Kirjeelle ei voi valita maksutavaksi postiennakkoa.

Matkahuollon Lähellä-paketti 4 €
Matkahuollon Lähellä-paketti toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon omaan toimipaikkaan, asiamiespisteeseen tai Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälään. Lähellä-paketin seurantakoodin saat erillisessä sähköpostiviestissä, kun paketti on kirjautunut Matkahuollon järjestelmään. Paketin kulkua voit seurata koodin avulla Matkahuollon pakettipalvelujen toimitusseurannasta.

Postipaketti 4 €
Postin 16-paketti, joka noudetaan lähimmästä postista. Posti toimittaa paketin perille pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä siitä, kun paketti on annettu Postin kuljetettavaksi. Postipaketin seurantakoodin saat toimitusvahvistuksemme yhteydessä. Paketin kulkua voit seurata koodin avulla Postin lähetystenseurantapalvelussa.

Postin kotiinkuljetus 6€ (yli sadan euron tilauksissa) tai 10€ (alle sadan euron tilauksissa)
Postin Express Flex 21 -paketti, joka toimitetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen. Posti ottaa vastaanottajaan yhteyttä sopiakseen toimitusaikavälistä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, ja muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Lisätietoa kotiinkuljetuksesta täällä.

Sähköposti 0 € 

Digitaaliset materiaalit (Otavan kustantamat digikirjat ja Mot Online sanakirjat) toimitetaan sähköpostilla. Ohjeet ja aktivointikoodit digikirjojen käyttöönottoon toimitetaan sähköpostiisi heti tilausvahvistuksessa, jos tilaus maksetaan tilaamisen yhteydessä. Laskulla tehdyt digikirjatilaukset ja MOT online sanakirja tilaukset toimitamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.