Ammatilliset oppikirjat

Hanki oppikirjat fiksusti

Kaikki ammatillisiin opintoihin

Jamera on oppikirjojen asiantuntija. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa oppikirjahankinnoissasi. Haluamme palvella juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla! Jameralta saat suomenkieliset ammatilliset oppikirjat  joko käytettynä tai uutena. Valikoimamme sisältää myös muuta opinnoissasi hyödyllistä kuten opiskelutarvikkeita, laskimia ja ReUse-tietokoneita. Jameralta löytyy siis kaikki ammatillisiin opintoihin tarvittava edullisesti ja ekologisesti.

Säästä satasia

Edulliset ammatilliset oppikirjat

Jameralta saat käytetyt ja uudet suomenkieliset kirjat ammatillisiin opintoihin. Ammattioppikirjoja löytyy valikoimistamme monelle eri alalle.

Jameralta löydät myös kaiken muun ammattiin opiskelussa tarvittavan opiskelutarvikkeista ja laskimista ReUse-tietokoneisiin.

Tee ekologisempi valinta

Käytetyt ammatilliset oppikirjat

Käytetty ammatillinen oppikirja on paitsi edullisempi, myös ekologisempi valinta! Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta. Käytetyillä oppikirjoilla on meillä kaksi kuntoluokkaa.

 

Sininen tarraLähes uudenveroiset, hyväkuntoiset kirjat merkitsemme sinisillä tarroilla. Siniessä kuntoluokassa lukuaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa osa tehtävistä voi olla lyijykynällä tehtyjä. Kaikki verkkokauppamme käytetyt ammatilliset oppikirjat ovat sinisen kuntoluokan kirjoja.

Vihreä tarraEnemmän käytetyt ja täytetyt kirjat merkitsemme vihreillä tarroilla. Vihreän kuntoluokan ammatilliset oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä saattaa olla esimerkiksi alleviivauksia tai kannet voivat olla kuluneet. Merkintöihin on myös saatettu käyttää muuta kuin lyijykynää. Vihreän kuntoluokan kirjoja voi ostaa vain myymälöistä ja ne voivat olla myös hyvin siistejä!

Käytettyjä ammatillisia oppikirjoja on yhtä monenlaisia kuin ammattiin opiskeleviakin. Kaikki myymämme käytetyt kirjat ovat lukukelpoisia ja sivut ovat tallella!

Myös uudet kirjat edullisesti

Uudet ammatilliset oppikirjat

Olemme hinnoitelleet myös uudet ammatilliset oppikirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat.

Muista, että kun et itse tarvitse enää kirjaa, voit myydä sen meille takaisin!