Ammatilliset oppikirjat

Hanki oppikirjat fiksusti

Kaikki ammatillisiin opintoihin

Jamera on oppikirjojen asiantuntija. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa oppikirjahankinnoissasi. Haluamme palvella juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla! Jameralta saat suomenkieliset ammatilliset oppikirjat joko käytettynä tai uutena. Valikoimamme sisältää myös muuta opinnoissasi hyödyllistä kuten opiskelutarvikkeita, laskimia ja ReUse-tietokoneita. Jameralta löytyy siis kaikki ammatillisiin opintoihin tarvittava edullisesti ja ekologisesti.

Säästä satasia

Edulliset ammatilliset oppikirjat

Jameralta saat käytetyt ja uudet suomenkieliset kirjat ammatillisiin opintoihin. Ammattioppikirjoja löytyy valikoimistamme monelle eri alalle.

Jameralta löydät myös kaiken muun ammattiin opiskelussa tarvittavan opiskelutarvikkeista ja laskimista ReUse-tietokoneisiin.

Tee ekologisempi valinta

Käytetyt ammatilliset oppikirjat

Käytetty ammatillinen oppikirja on paitsi edullisempi, myös ekologisempi valinta! Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta. Käytetyillä oppikirjoilla on meillä kaksi kuntoluokkaa.

Sininen tarraErittäin hyväkuntoiset kirjat merkitsemme sinisillä tarroilla. Sinisen kuntoluokan lukuaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa voi olla tehtynä joitain tehtäviä. 

Vihreä tarraEnemmän käytetyt ja täytetyt kirjat merkitsemme vihreillä tarroilla. Vihreän kuntoluokan ammatilliset oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Tehtäväkirjoissa tehtäviä on tehtynä.  Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia. 

Myös uudet kirjat edullisesti

Uudet ammatilliset oppikirjat

Olemme hinnoitelleet myös uudet ammatilliset oppikirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat.