Ammatilliset oppikirjat

Hanki oppikirjat fiksusti

Kaikki ammatillisiin opintoihin

Jamera on oppikirjojen asiantuntija. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa oppikirjahankinnoissasi. Haluamme palvella juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla! Jameralta saat suomenkieliset ammatilliset oppikirjat joko käytettynä tai uutena. Valikoimamme sisältää myös muuta opinnoissasi hyödyllistä, kuten opiskelutarvikkeita ja laskimia. 

Säästä satasia

Edulliset ammatilliset oppikirjat

Jameralta saat käytetyt ja uudet suomenkieliset kirjat ammatillisiin opintoihin. Ammattioppikirjoja löytyy valikoimistamme monelle eri alalle.

Valikoimissamme on myös ammattiopintoihin soveltuvia laskimia sekä laadukkaita opiskelutarvikkeita.

Tee ekologisempi valinta

Käytetyt oppikirjat

Käytetty ammattioppikirja on paitsi edullisempi, myös ekologisempi valinta! Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta. Käytetyillä oppikirjoilla on kaksi kuntoluokkaa.

Sininen kuntoluokka
Sinisen kuntoluokan kirjat ovat erittäin hyväkuntoisia. Lukuaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa voi olla tehtynä joitain tehtäviä. 

Vihreä kuntoluokka
Enemmän käytetyt ja täytetyt kirjat kuuluvat vihreään kuntoluokkaan. Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Tehtäväkirjoissa tehtäviä on tehtynä. Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia. 

Myös uudet kirjat edullisesti

Uudet ammatilliset oppikirjat

Olemme hinnoitelleet myös uudet ammatilliset oppikirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat.