Töihin Jameralle

Tule jameralaiseksi

Avoimet työpaikat

Tule töihin Jameralle!
Ilmoitamme avoimista työpaikoista täällä sekä TE-palveluiden sivuilla. Tällä hetkellä haemme osa-aikaisia myyjiä Oulun myymälän asiantuntevaan joukkoon!

Myyjä, Oulun myymälä

Myyjä Oulun Jameralle

Etsimme reippaaseen joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia osa-aikaisia myyjiä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun aikana, kuitenkin mahdollisimman pian. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu myymälällä ja verkkokaupan parissa, myymälän järjestely ja siivous, verkkokaupan pakkaaminen, osallistuminen lukioilla järjestettäviin myyntitapahtumiin sekä muut monipuoliset kirjakaupan työtehtävät.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tilannetajua, olet ahkera ja uskot pystyväsi tuottamaan erinomaista asiakaspalvelua tilanteessa kuin tilanteessa, ajoittain kovan kiireenkin keskellä. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, vastuuntuntoisuutta sekä positiivista asennetta ja katsomme eduksi, mikäli sinulla on tuntemusta lukio-opinnoista. Työssä vaaditaan kykyä työskennellä joustavasti ryhmässä, mutta myös vastuullisesti yksin. B-ajokortti ja ajotaito lasketaan eduksi.

Myyjän työtuntien määrä vaihtelee runsaasti Jameran sesonkien mukaan. Työ painottuu lukioiden jaksonvaihteisiin, jolloin töitä on ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vaihtelevien työtuntien takia työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai sellaiselle henkilölle, joka ei tarvitse tasaista määrää työtunteja ympäri vuoden ja pystyy sitoutumaan runsaampiin työmääriin lukioiden jaksonvaihteissa. Työ tapahtuu pääasiassa myymälän aukioloaikoina arkipäivisin, mutta poikkeuksena ovat kiireajat, jolloin työvuorot saattavat alkaa jo aikaisin aamulla. Työ ei sovellu vielä lukiossa opiskeleville, sillä kiireajat sijoittuvat koeviikoille ja jaksojen aloituspäiville.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi, mukavan ja reilun työyhteisön, monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta sekä mahdollisuuden jatkuvaan työsuhteeseen vaikka koko opiskeluajaksesi.

Haemme osa-aikaisia työntekijöitä Oulun myymälään. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Asemakatu 29.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelollasi varustettuna sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@jamera.net. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Myyjä Oulu”. Kerro hakemuksessasi, mikä tekisi sinusta hyvän asiakaspalvelijan ja kuinka vaihtelevat työmäärät sopivat elämäntilanteeseesi. Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa mieluiten PDF-muodossa.

Lisätietoja voi tiedustella Oulun myymälän myymäläpäällikkö Ninja Tikkaselta (p.040-5036439) tai apulaismyymäläpäälliköltä Reetta Hakkaraiselta (p. 050-4133578).

Tiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika päättyy 15.9.2019, mutta haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. 

Tiesitkö?

Jameralaiset

Sesonkiaikoina Jamera työllistää jopa 80 työntekijää, joista suurin osa on opiskelijoita. Myyjän työ Jameralla soveltuu erityisen hyvin korkeakouluopiskelijoille, joiden aikataulut ovat joustavat. Jamera ei valitettavasti voi työllistää lukio-opiskelijoita, sillä kiireisintä aikaa jameralaiselle on lukioiden koeviikot ja jaksonvaihteet.