Töihin Jameralle

Tule jameralaiseksi

Avoimet työpaikat

Tule töihin Jameralle!

Ilmoitamme avoimista työpaikoista täällä sekä TE-palveluiden sivuilla.
Tällä hetkellä haemme myyjiä Lahden ja Oulun myymälöihin.

Myyjät, Oulun myymälä

Etsimme Oulun myymälän asiantuntevaan joukkoon uusia myyjiä vakituiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaukset ja tarkemmat hakuohjeet alla.

Etsimme reippaaseen joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia osa-aikaisia myyjiä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun lopussa. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, myymälän järjestely ja siivous, verkkokaupan pakkaaminen,  kuorman purku, erinäiset tietokoneella tehtävät työt, kirjojen varastointi ja hyllytys, sekä muut monipuoliset kirjakaupan työtehtävät.  

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tilannetajua, olet ahkera ja uskot pystyväsi tuottamaan erinomaista asiakaspalvelua tilanteessa kuin tilanteessa, ajoittain kovan kiireenkin keskellä. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, vastuuntuntoisuutta sekä positiivista asennetta ja katsomme eduksi, mikäli sinulla on tuntemusta lukio-opinnoista. Työssä vaaditaan kykyä työskennellä joustavasti ryhmässä, mutta myös vastuullisesti yksin. 

Myyjän työtuntien määrä vaihtelee runsaasti Jameran sesonkien mukaan, kuitenkin vähintään 5h/vko. Vaihtelevien työtuntien takia työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai sellaiselle henkilölle, joka ei tarvitse tasaista määrää työtunteja ympäri vuoden. Pääasiassa työvuorot sijoittuvat arkipäiville myymälän aukioloaikoina, mutta ajoittain on myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työ ei sovellu vielä lukiossa opiskeleville, sillä kiireajat sijoittuvat koeviikoille ja jaksojen aloituspäiville. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi, mukavan ja reilun työyhteisön, monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta sekä mahdollisuuden jatkuvaan työsuhteeseen vaikka koko opiskeluajaksesi.  

Oulun myymälä
Asemakatu 29, 90100 Oulu

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelollasi varustettuna sähköpostitse osoitteeseen ninja.tikkanen@jamera.net. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Myyjä Oulu / oma nimesi”. Kerro hakemuksessasi, mikä tekisi sinusta hyvän asiakaspalvelijan ja perustele, miten vaihtelevat työmäärät sopivat elämäntilanteeseesi. Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa mieluiten PDF-muodossa.

Lisätietoja voi tiedustella puhelimitse 29.5. klo 11-15 ja 3.6. klo 11-15 myymäläpäälliköltä Ninja Tikkaselta (p. 040-5036439) tai sähköpostilla ninja.tikkanen@jamera.net.

Hakuaika päättyy 14.6.2020. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Jamera on oppikirjojen kierrättämiseen erikoistunut yritys. Etsimme reippaaseen joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia sesonkityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen loppukesäksi. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, myymälän järjestely ja siivous, verkkokaupan pakkaaminen,  kuorman purku, erinäiset tietokoneella tehtävät työt, kirjojen varastointi ja hyllytys, sekä muut monipuoliset kirjakaupan työtehtävät.  

 

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tilannetajua, olet ahkera ja uskot pystyväsi tuottamaan erinomaista asiakaspalvelua tilanteessa kuin tilanteessa, ajoittain kovan kiireenkin keskellä. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, vastuuntuntoisuutta sekä positiivista asennetta ja katsomme eduksi, mikäli sinulla on tuntemusta lukio-opinnoista. Työssä vaaditaan kykyä työskennellä joustavasti ryhmässä, mutta myös vastuullisesti yksin. 

Etsimme kahta sesonkityöntekijää vuoden kiireisimmälle ajalle heinäkuun lopusta elokuun loppuun. Tarkemmat päivämäärät sovimme myöhemmin palkkaamisen yhteydessä. Työ tapahtuu pääasiassa myymälän aukioloaikoina, mutta kiireisenä aikana työt saattavat alkaa jo aikaisin aamulla tai ne voivat painottua iltoihin. Työ ei sovellu vielä lukiossa opiskeleville, sillä sesonkiaika sijoittuu lukioiden syyslukukauden alkuun.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi, mukavan ja reilun työyhteisön sekä monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta.

 

Oulun myymälä
Asemakatu 29, 90100 Oulu

Hakuaika päättyy 14.6.2020, mutta haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen ninja.tikkanen@jamera.net. Kirjoita sähköpostin osoitekenttään ”Sesonkityöntekijä Oulu / oma nimesi”. Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa mieluiten PDF-muodossa.

 Lisätietoja voi tiedustella puhelimitse 29.5. klo 11-15 ja 3.6. klo 11-15 myymäläpäälliköltä Ninja Tikkaselta (p. 040-5036439) tai sähköpostilla ninja.tikkanen@jamera.net. Toimintaamme voit tutustua osoitteessa www.jamera.net.

Hakuaika päättyy 14.6.2020. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Myyjä, Tampereen myymälä

Tampereen myymälän iloiseen joukkoon palkataan sesonkityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuva ja tarkemmat hakuohjeet alla.

Etsimme nyt reippaaseen joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia sesonkityöntekijöitä ajalle 20.7.-31.8.2020. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu myymälällä ja verkkokaupan parissa, myymälän järjestely ja siivous, verkkokaupan pakkaaminen sekä muut monipuoliset kirjakaupan työtehtävät. 

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tilannetajua, olet ahkera ja sinulla on positiivinen asenne asiakaspalveluun kaikissa tilanteissa. Arvostamme kokemusta kaupan alalta ja asiakaspalvelusta. Työssämme vaaditaan kykyä työskennellä joustavasti ryhmässä, mutta myös vastuullisesti yksin. 

Etsimme sesonkityöntekijää vuoden kiireisimmälle ajalle 20.7.-31.8. Työ tapahtuu pääasiassa myymälän aukioloaikoina, mutta kiireisenä aikana työt saattavat alkaa jo aikaisin aamulla tai ne voivat painottua iltoihin. Sesonkiaikaan työvuoroja on myös viikonloppuisin. Työ ei valitettavasti sovellu vielä lukiossa opiskeleville, sillä sesonkiaika sijoittuu lukioiden syyslukukauden alkuun.

Tampereen myymälä
Kauppakatu 3, 33200 Tampere

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelollasi varustettuna sähköpostitse osoitteeseen sini.salminen@jamera.net. Kirjoita sähköpostin osoitekenttään ”Työhakemus Tampere”. Kerro hakemuksessasi, mikä tekisi sinusta hyvän asiakaspalvelijan ja kuinka tämä työ sopisi elämäntilanteeseesi. Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa mieluiten PDF-muodossa.

 Lisätietoja voi tiedustella myymäläpäällikkö Sini Salmiselta puhelimitse numerosta 050-4118064 arkisin klo 13-14.

Hakuaika päättyy 7.6.2020.

Myyjä, Lahden myymälä

Lahden myymälään palkataan sesonkityöntekijä vuoden kiireisimmälle ajalle! Tutustu tarkemmin työnkuvaukseen ja hakuohjeisiin.

Etsimme nyt reippaaseen joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia sesonkityöntekijöitä loppukesäksi. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu myymälällä ja verkkokaupan parissa, myymälän järjestely ja siivous, verkkokaupan pakkaaminen sekä muut monipuoliset kirjakaupan työtehtävät.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tilannetajua, olet ahkera ja sinulla on positiivinen asenne asiakaspalveluun kaikissa tilanteissa. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on tuntemusta lukio-opinnoista sekä arvostamme kokemusta kaupan alalta ja asiakaspalvelusta. Työssämme vaaditaan kykyä työskennellä joustavasti ryhmässä, mutta myös vastuullisesti yksin.

 

Etsimme sesonkityöntekijää vuoden kiireisimmälle ajalle heinäkuun lopusta elokuun loppupuolelle. Tarkemmat päivämäärät sovitaan myöhemmin yhdessä palkattavan henkilön kanssa. Työ tapahtuu pääasiassa myymälän aukioloaikoina, mutta kiireisenä aikana työt saattavat alkaa jo aikaisin aamulla tai ne voivat painottua iltoihin. Työ ei sovellu vielä lukiossa opiskeleville, sillä sesonkiaika sijoittuu lukioiden syyslukukauden alkuun.

Lahden myymälä
Mariankatu 17, 15110 Lahti

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelollasi varustettuna sähköpostitse osoitteeseen iida.ulmala@jamera.net. Kirjoita sähköpostin osoitekenttään ”Sesonkityöntekijä Lahti”. Kerro hakemuksessasi, mikä tekisi sinusta hyvän asiakaspalvelijan ja kuinka tämä työ sopisi elämäntilanteesi. Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa mieluiten PDF-muodossa.

Lisätietoja voi tiedustella Lahden myymälän myymäläpäälliköltä Iida Ulmalalta puhelimitse numerosta 044 305 3227, puhelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika päättyy 7.6.2020.

Tiesitkö?

Jameralaiset

Sesonkiaikoina Jamera työllistää jopa 80 työntekijää, joista suurin osa on opiskelijoita. Myyjän työ Jameralla soveltuu erityisen hyvin korkeakouluopiskelijoille, joiden aikataulut ovat joustavat. Jamera ei valitettavasti voi työllistää lukio-opiskelijoita, sillä kiireisintä aikaa jameralaiselle on lukioiden koeviikot ja jaksonvaihteet.