Töihin Jameralle

Tule jameralaiseksi

Avoimet työpaikat

Tule töihin Jameralle!

Ilmoitamme avoimista työpaikoista täällä sekä TE-palveluiden sivuilla.
Tällä hetkellä haemme myyjiä Oulun myymälään! Hae meille töihin 8.3.2020 mennessä!

Myyjä, Oulun myymälä

Myyjä Oulun Jameralle

Etsimme reippaaseen joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia osa-aikaisia myyjiä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuun puolen välin jälkeen. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, myymälän järjestely ja siivous, verkkokaupan pakkaaminen, kuorman purku, erinäiset tietokoneella tehtävät työt, kirjojen varastointi ja hyllytys sekä muut monipuoliset kirjakaupan työtehtävät.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tilannetajua, olet ahkera ja uskot pystyväsi tuottamaan erinomaista asiakaspalvelua tilanteessa kuin tilanteessa, ajoittain kovan kiireenkin keskellä. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, vastuuntuntoisuutta sekä positiivista asennetta ja katsomme eduksi, mikäli sinulla on tuntemusta lukio-opinnoista. Työssä vaaditaan kykyä työskennellä joustavasti ryhmässä, mutta myös vastuullisesti yksin.

Myyjän työtuntien määrä vaihtelee runsaasti Jameran sesonkien mukaan, kuitenkin vähintään 5h/vko. Vaihtelevien työtuntien takia työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai sellaiselle henkilölle, joka ei tarvitse tasaista määrää työtunteja ympäri vuoden. Pääasiassa työvuorot sijoittuvat arkipäiville myymälän aukioloaikoina, mutta ajoittain on myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työ ei sovellu vielä lukiossa opiskeleville, sillä kiireajat sijoittuvat koeviikoille ja jaksojen aloituspäiville.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi, mukavan ja reilun työyhteisön, monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta sekä mahdollisuuden jatkuvaan työsuhteeseen vaikka koko opiskeluajaksesi.

Oulun myymälä
Asemakatu 29, 90100 Oulu

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelollasi varustettuna sähköpostitse osoitteeseen ninja.tikkanen@jamera.net. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Myyjä Oulu / oma nimesi”. Kerro hakemuksessasi, mikä tekisi sinusta hyvän asiakaspalvelijan ja perustele, miten vaihtelevat työmäärät sopivat elämäntilanteeseesi. Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa mieluiten PDF-muodossa.

Lisätietoja työtehtävästä voit tiedustella Oulun myymälän myymäläpäällikkö Ninja Tikkaselta (p.040-5036439).
Tiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika päättyy 8.3.2020. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Tiesitkö?

Jameralaiset

Sesonkiaikoina Jamera työllistää jopa 80 työntekijää, joista suurin osa on opiskelijoita. Myyjän työ Jameralla soveltuu erityisen hyvin korkeakouluopiskelijoille, joiden aikataulut ovat joustavat. Jamera ei valitettavasti voi työllistää lukio-opiskelijoita, sillä kiireisintä aikaa jameralaiselle on lukioiden koeviikot ja jaksonvaihteet.