Kilpailusäännöt

Hanki oppikirjat fiksusti

Voita elämyksiä!

#jamerankuvakisa2020

Penkkarit ja vanhojenpäivä ovat lukiotaipaleen kohokohtia, perinteitä ja valokuvatuimpia päiviä. Jaa kuva omasta penkkari- tai vanhojenpäivästäsi Instassa tunnisteella #jamerankuvakisa2020 ja voit voittaa 100 euron lahjakortin lippu.fi -palveluun! 

Palkitsemme kolme kilpailijaa sadan euron (100€) lahjakorteilla lippu.fi -palveluun! Lippu.fin kautta saat hankittua lippuja konsertteihin, teattereihin, urheilutapahtumiin tai vaikka kesän festareille! Tämä tilaisuus kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, kuvaa itsellesi kivaa kesätekemistä!

#jamerankuvakisa2020 on Jameran järjestämä, kaikille avoin Instagram kuvakilpailu. Kilpailuaika on 6.-23.2.2020
Ota kuva penkkareistasi, penkkariasustasi, penkkariporukastasi, vanhojenpäivästä, vanhojenpäivän asustasi tai jostain näihin päiviin liittyvästä ja j
aa kuva Instagramiin julkisena kuvana tunnisteella #jamerankuvakisa2020 viimeistään 23.2.2020. Kerro kuvatekstissä jotain penkkaripäivästäsi tai vanhojen tansseistasi, jotta voimme sijoittaa kuvasi oikeaan kilpailukategoriaan.

Jamera voi käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia tai videota kilpailusta tiedottamiseen kotisivuillaan, sosiaalisessa mediassa sekä markkinointimateriaaleissa. 

Osallistuja vastaa siitä, että kuvassa esiintyvät henkilöt ovat antaneet luvan kuvan julkaisuun ja tämän kilpailun sääntöjen mukaiseen käyttöön. Kuvan tulee olla joko osallistujan itse ottama tai osallistujalla täytyy olla kuvaajan lupa käyttää kuvaa tässä kilpailussa. Jamera pidättää oikeuden tarvittaessa hylätä kilpailusta sääntöjen, lain tai hyvien tapojen vastaiset kuvat ja videot.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja vakuuttaa ymmärtävänsä ja hyväksyvänsä kilpailun säännöt. 

 

Palkitsemme yhteensä kolme kilpailijaa:
Jameran raadin suosikit kummastakin kategoriasta (penkkarit ja vanhojenpäivä) sekä arvotun voittajan.
Palkintona jaamme kaikille sadan euron (100€) lahjakortit lippu.fi -palveluun. 

Voittajien Instagram-käyttäjänimet julkistetaan Jameran Instagramissa ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti Instagramin kautta viikolla 10, 6.3.2020 mennessä. Mikäli voittaja ei vastaa Jameran viestiin 16.3.2020 mennessä, voittaja valitaan/arvotaan uudelleen.

Jamera voi käyttää kisan kautta saatuja tietoja asiakasviestinnässään, esimerkiksi lähettääkseen  tuotteisiin ja palveluihin liittyviä ilmoituksia, tiedottaakseen palveluihin tehdyistä muutoksista ja pyytääkseen palautetta tuotteista ja palveluista.

Jamera Oy  
Kalevankatu 26 
00100 Helsinki 
Puh: 050 – 338 2520 

Y-tunnus: 2008349-9 

Lisätietoja kilpailusta saat sähköpostitse asiakaspalvelu@jamera.net

Jameran tietosuojaseloste asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden ja sidosryhmien edustajien henkilötietojen käsittelystä. Voimassa 15.11.2018 alkaen, päivitetty 21.3.2019 luettavissa täällä.