Sopimusehdot

Hanki oppikirjat fiksusti

Kanta-asiakkuuden sopimusehdot

Jameran kanta-asiakkaaksi voi liittyä vähintään 15-vuotias henkilö, jolla on toimiva sähköpostiosoite. Kanta-asiakkuus on tarkoitettu yksityishenkilöiden kuluttajakäyttöön ja jäsenyys on henkilökohtainen. Jameralla on oikeus hylätä jäsenhakemus.

Kaikki liittymisen yhteydessä kysytyt tiedot tulee ilmoittaa oikeina ja ajantasaisina. Mikäli tiedot myöhemmin muuttuvat, niitä voi päivittää ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Oheisesta linkistä voi tutustua kanta-asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Kanta-asiakkuus on maksuton ja etuja voi hyödyntää heti.

Jameran kanta-asiakkaana saat jaksoittain vaihtuvia kanta-asiakastarjouksia, hinnat voimassa verkkokaupassa.

Kanta-asiakasviestintä on kiinteä osa Jameran kanta-asiakasohjelmaa, eikä siitä voi kieltäytyä ilman, että samalla eroaa kanta-asiakasohjelman jäsenyydestä. Kanta-asiakkuuteen liittyvä viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti ja sen kautta tiedotetaan vaihtuvista kanta-asiakastarjouksista.

Jäsenenä sitoudut käyttämään kanta-asiakkuuttasi henkilökohtaisesti omissa nimissäsi ja hyödyntämään mahdollisia kertakäyttöisiä jäsenetuja vain yhden kerran.

Voit lopettaa Jameran kanta-asiakassopimuksen lähettämällä irtisanomisilmoituksen sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@jamera.net.

Jameralla on oikeus irtisanoa jäsenyytesi päättymään, mikäli rikot näitä sopimusehtoja tai Jameralla on muu perusteltu syy irtisanomiseen. Jamera lähettää viimeiseen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tiedon irtisanomisesta.

Kanta-asiakkuuden päättymisestä huolimatta Jamera voi ja sillä saattaa olla velvollisuus jatkaa henkilötietojesi käsittelyä muussa Jameran toiminnassa, esimerkiksi kirjanpitolain mukaisen säilytysvelvollisuuden toteuttamisessa. Jameralle antamasi suoramarkkinointiluvat pysyvät myös voimassa, ellet niitä erikseen peruuta.

Jameran kanta-asiakkuutta kehitetään kanta-asiakkaiden palautteen ja toiveiden sekä Jameran liiketoiminnan tarpeet huomioiden. Jameralla on oikeus tehdä kanta-asiakasohjelmaan muutoksia muun muassa sen sisältöön, toiminnallisuuksiin, jäsenille tarjottaviin etuihin sekä näihin sopimusehtoihin.

Jameralla on milloin tahansa oikeus omalla päätöksellään myös lakkauttaa kanta-asiakasohjelma. Lakkauttamisesta ilmoitetaan kanta-asiakkaan viimeksi antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Ylläpitäjä on Jamera Oy, y-tunnus: 2008349-9, Kalevankatu 26, 00100 Helsinki.

Kanta-asiakasohjelma on perustettu Suomen lainsäädäntöä noudattaen ja siihen sovelletaan Suomen lakia.