Kilpailut

Voita lahjakortti Jameralle!

Lukion uusi opetussuunnitelma astuu voimaan syksyllä 2021 ja samalla toisen asteen oppimateriaalit muuttuvat maksuttomiksi ikäluokka kerrallaan. Uudistukset vaikuttavat kirjojen takaisinostoon ja takaisinostohintoihin, mutta jatkamme edelleen kirjojen kierrättämistä! Kerro sinäkin milloin aiot kirjasi kierrättää ja osallistut samalla lahjakorttien (á 30€) arvontaan! 

Muista, että pääsääntö on, että kirjat kannattaa laittaa kiertoon mahdollisimman nopeasti, näin niillä on paras kierrätysarvo. Opetussuunnitelman muutos sekä toisen asteen maksuttomuus vaikuttavat kierrätyskäytäntöihimme, lisää voit lukea tältä sivulta kisalomakkeen jälkeen!

Voita 30€ lahjakortti!

Osallistu kisaan!

Maksuton toinen aste ja LOPS 2021

Kierrätä kirjasi ajoissa!

Opetussuunnitelma uudistuu ja oppivelvollisuuden laajennus tulee voimaan tulevana syksynä ikäluokka kerrallaan. Opetussuunnitelman uudistuksen myötä suurin osa oppimateriaaleista uusitaan ja syksyllä 2021 toisen asteen opintonsa aloittavat saavat oppimateriaalinsa ilmaiseksi. Me Jameralla jatkamme kirjojen kierrättämistä lukiossa tällä hetkellä opiskelevien kanssa. Uudistusten myötä kaikille kirjoille ei ole takaisinostohintaa, mutta ostamme edelleen sellaisia kirjoja, joille on kysyntää. Myy siis kirjasi meille mahdollisimman nopeasti käytön jälkeen!

Kierrättäminen on helppoa!

Ostamme kirjoja myymälöissä ja netissä!

Sinun ei tarvitse tietää kirjojesi painosta, me jameralaiset tarkistamme kirjojen painokset ja kuntoluokat.

Voit myydä kirjasi mihin tahansa myymäläämme tai kätevästi netissä. Pyydä tarjous kirjoistasi ja lähetä ne meille ilmaiseksi!

Lisätietoja

Kisan säännöt löydät täältä!

Ota seurantaan myös somekanavamme, joissa järjestämme kisoja ja tiedotamme kamppiksista ympäri lukuvuoden!