Jameralta kirjat helposti ja edullisesti

Jameralta saat lukiokirjat helposti ja edullisesti. Olemme oppikirjojen asiantuntijoita, ja henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kirjahankinnoissasi. Haluamme palvella sinua hyvin!

Kirjoja on saatavilla Jameralta sekä uutena että käytettynä. Myös käytetyt kirjat ovat meillä aina uusimpia painoksia, ellei toisin ole selkeästi mainittu. Uudet kirjat myymme aina suoraan edulliseen opiskelijahintaan, ilman alennusprosenttien laskemista. Katso alla olevasta taulukosta, paljonko voit säästää Jameran asiakkaana!


SÄÄSTÄ SATASIA -esimerkkilaskelma kirjakuluista lukioaikana

Lukiokirjat maksavat uutena ostettuina * 1700 €
Lukiokirjat Jameralta, osa tai kaikki käytettyjä ** 950 - 1550 €
Säästö ostaessasi kirjat Jameralta 110 - 750 €
Saat rahaa takaisin myydessäsi kirjasi Jameralle *** 450 - 140 €
Säästö yhteensä, kun ostat kirjasi Jameralta
ja myyt ne takaisin käytön jälkeen
560 - 890 €

* Lähde: Lukiolaisten liitto
** 2016 aloittavat joutuvat ostamaan suurimman osan kirjoista uusina, aiemmin tai myöhemmin aloittaville suurin osa löytyy käytettynä. Uudetkin kirjat saa Jameralta aina valmiiksi tingittyyn opiskelijahintaan ilman alennusprosenttien laskemista.
*** 2016 tai myöhemmin aloittavat saavat parhaan hinnan kirjoista. Aiemmin aloittaneilla summa on pienempi opetussuunnitelman vaihtumisen takia.


Molempien opetussuunnitelmien kirjat meiltä

Syksyllä 2016 voimaan tulevan uuden opetussuunnitelman myötä osalla lukiolaisista on käytössä uuden opetussuunnitelman mukaisia kirjoja, kun taas osa käyttää vielä vanhan opetussuunnitelman mukaisia oppikirjoja. Meillä Jameralla on valikoimissamme molempia, joten meiltä saat sopivat lukiokirjat, opiskelitpa kumman opetussuunnitelman mukaan tahansa! Valikoimaamme kuuluvat myös Otavan digikirjat.

Käytetyillä kirjoilla kaksi kuntoluokkaa

Jaottelemme ostamamme oppikirjat niiden kunnon mukaan joko siniseen tai vihreään kuntoluokkaan. Sinisen kuntoluokan oppikirjat ovat lähes uudenveroisia: tekstikirjoissa ei ole yleensä ollenkaan merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Suurin osa lukion matematiikan ja reaaliaineiden kirjoista on tekstikirjoja, joissa tehtäviä ei tehdä kirjan sivuille vaan vihkoon. Tehtäväkirjoissa osa tehtävistä voi olla lyijykynällä tehtyjä.

Vihreän kuntoluokan koulukirjat ovat sinisiä edullisempia ja kunnoltaan jonkun verran heikompia, mutta kuitenkin täysin opiskelukelpoisia. Niissä saattaa olla esimerkiksi alleviivauksia sisäsivuilla tai kannet voivat olla kuluneet. Vihreän kuntoluokan kirjojen joukosta voi siis löytyä todella siistejäkin kappaleita. Vihreän kuntoluokan kirjoja voi ostaa vain myymälöistä.

Tekemällä kirjahankintasi meillä voit siis säästää rahaa, vaivaa ja luontoa!