Jameralta kirjat helposti ja edullisesti

Jameralta saat lukiokirjat helposti ja edullisesti. Olemme oppikirjojen asiantuntijoita, ja henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kirjahankinnoissasi. Haluamme palvella sinua hyvin!

Kirjoja on saatavilla Jameralta sekä uutena että käytettynä. Myös käytetyt kirjat ovat meillä aina uusimpia painoksia, ellei toisin ole selkeästi mainittu. Uudet kirjat myymme aina suoraan edulliseen opiskelijahintaan, ilman alennusprosenttien laskemista. Katso alla olevasta taulukosta, paljonko voit säästää Jameran asiakkaana!


SÄÄSTÄ SATASIA -esimerkkilaskelma kirjakuluista lukioaikana

Lukiokirjat maksavat uutena ostettuina * 1850 €
Lukiokirjat Jameralta, osa tai kaikki käytettyjä 1710 - 1040 €
Säästö ostaessasi kirjat Jameralta** 140 - 810 €
Saat rahaa takaisin myydessäsi kirjasi Jameralle *** 200 - 450 €
Säästö yhteensä, kun ostat kirjasi Jameralta
ja myyt ne takaisin käytön jälkeen
340 - 1260 €

* Lähde: Lukiolaisten liitto
** Säästämäsi summa määräytyy sen mukaan hankitko kaikki kirjasi käytettynä edullisemmassa kuntoluokassa vai uutena. Jameralta saa uudetkin kirjat valmiiksi tingittyyn opiskelijahintaan ilman alennusprosenttien laskemista.
*** Ostohintoihin vaikuttaa mm. kirjojen uudistuminen. Mitä nopeammin kirjat myy käytön jälkeen Jameralle, sitä paremman hinnan niistä saa. Korvaus kirjoistasi voi olla myös suurempi tai pienempi.


Suomenkieliset lukiokirjat kumpaankin opetussuunnitelmaan

Lukioissa käytetään vuonna 2016 voimaan tulleen opetussuunnitelman mukaisia kirjoja. Näiden lisäksi valikoimissamme on edelleen vanhan opetussuunnitelman mukaisia kirjoja, sillä osa lukiolaisista käyttää molempia. Valikoimaamme kuuluvat myös Otavan digikirjat.
Selaa suomenkielisiä lukiokirjoja verkkokaupassa >>

Ruotsinkieliset lukiokirjat verkkokaupassa ja Helsingin Kalevankadulla

Suomenkielisten oppikirjojen lisäksi myymme uusimman opetussuunnitelman mukaisia ruotsinkielisiä lukiokirjoja verkkokaupassamme ja Helsingin Kalevankadun myymälässämme. Ostamme ruotsinkielisiä kirjoja kaikissa myymälöissämme, minkä lisäksi voit myydä kirjasi meille kätevästi netissä.
Selaa ruotsinkielisiä lukiokirjoja verkkokaupassa >>

Käytetyillä kirjoilla kaksi kuntoluokkaa

Jaottelemme ostamamme oppikirjat myymälöillä niiden kunnon mukaan joko siniseen tai vihreään kuntoluokkaan. Sinisen kuntoluokan oppikirjat ovat lähes uudenveroisia: tekstikirjoissa ei ole yleensä ollenkaan merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Suurin osa lukion matematiikan ja reaaliaineiden kirjoista on tekstikirjoja, joissa tehtäviä ei tehdä kirjan sivuille vaan vihkoon. Tehtäväkirjoissa osa tehtävistä voi olla lyijykynällä tehtyjä.

Vihreän kuntoluokan koulukirjat ovat sinisiä edullisempia ja kunnoltaan jonkun verran heikompia, mutta kuitenkin täysin opiskelukelpoisia. Niissä saattaa olla esimerkiksi alleviivauksia sisäsivuilla tai kannet voivat olla kuluneet. Vihreän kuntoluokan kirjojen joukosta voi siis löytyä todella siistejäkin kappaleita. Vihreän kuntoluokan kirjoja voi ostaa vain myymälöistä.

Tekemällä kirjahankintasi meillä voit siis säästää rahaa, vaivaa ja luontoa!