Jameralta kirjat helposti ja edullisesti

Jameralta saat lukiokirjat helposti ja edullisesti. Olemme oppikirjojen asiantuntijoita, ja henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kirjahankinnoissasi. Haluamme palvella sinua hyvin!

Kirjoja on saatavilla Jameralta sekä uutena että käytettynä. Myös käytetyt kirjat ovat meillä aina uusimpia painoksia, ellei toisin ole selkeästi mainittu. Uudet kirjat myymme aina suoraan edulliseen opiskelijahintaan, ilman alennusprosenttien laskemista. Katso alla olevasta taulukosta, paljonko voit säästää Jameran asiakkaana!


SÄÄSTÄ SATASIA -esimerkkilaskelma kirjakuluista lukioaikana

Lukiokirjat maksavat uutena ostettuina * 1850 €
Lukiokirjat Jameralta, osa tai kaikki käytettyjä ** 1710 - 1040 €
Säästö ostaessasi kirjat Jameralta 140 - 810 €
Saat rahaa takaisin myydessäsi kirjasi Jameralle *** 140 - 450 €
Säästö yhteensä, kun ostat kirjasi Jameralta
ja myyt ne takaisin käytön jälkeen
280 - 1260 €

* Lähde: Lukiolaisten liitto
** Isompi luku jos hankit lähes kaikki kirjat uusina ja pienempi luku, jos kaikki käytettynä edullisemmassa kuntoluokassa. Jameralta saa uudetkin kirjat valmiiksi tingittyyn opiskelijahintaan ilman alennusprosenttien laskemista.
*** Ostohintoihin vaikuttaa mm. kirjojen uudistuminen. Mitä nopeammin kirjat myy käytön jälkeen Jameralle, sitä paremman hinnan niistä saa. Summa voi olla myös suurempi tai pienempi.


Suomenkieliset lukiokirjat kumpaankin opetussuunnitelmaan

Syksyllä 2016 voimaan tulleen uuden opetussuunnitelman myötä osalla lukiolaisista on käytössä uuden opetussuunnitelman mukaisia kirjoja, kun taas osa käyttää vielä vanhan opetussuunnitelman mukaisia oppikirjoja. Meillä Jameralla on valikoimissamme molempia, joten meiltä saat sopivat lukiokirjat, opiskelitpa kumman opetussuunnitelman mukaan tahansa! Valikoimaamme kuuluvat myös Otavan digikirjat.
Selaa suomenkielisiä lukiokirjoja verkkokaupassa >>

Ruotsinkielisiä uuden opetussuunnitelman lukiokirjoja verkkokaupassa ja Helsingin Kalevankadulla

Suomenkielisten oppikirjojen lisäksi myymme uuden opetussuunnitelman mukaisia ruotsinkielisiä lukiokirjoja verkkokaupassamme ja Helsingin Kalevankadun myymälässämme. Ruotsinkieliset lukiokirjat on otettu valikoimaan kesällä 2017. Ostamme nyt myös ruotsinkielisiä lukiokirjoja (vain uuden opetussuunnitelman mukaisia).
Selaa ruotsinkielisiä lukiokirjoja verkkokaupassa >>

Käytetyillä kirjoilla kaksi kuntoluokkaa

Jaottelemme ostamamme oppikirjat niiden kunnon mukaan joko siniseen tai vihreään kuntoluokkaan. Sinisen kuntoluokan oppikirjat ovat lähes uudenveroisia: tekstikirjoissa ei ole yleensä ollenkaan merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Suurin osa lukion matematiikan ja reaaliaineiden kirjoista on tekstikirjoja, joissa tehtäviä ei tehdä kirjan sivuille vaan vihkoon. Tehtäväkirjoissa osa tehtävistä voi olla lyijykynällä tehtyjä.

Vihreän kuntoluokan koulukirjat ovat sinisiä edullisempia ja kunnoltaan jonkun verran heikompia, mutta kuitenkin täysin opiskelukelpoisia. Niissä saattaa olla esimerkiksi alleviivauksia sisäsivuilla tai kannet voivat olla kuluneet. Vihreän kuntoluokan kirjojen joukosta voi siis löytyä todella siistejäkin kappaleita. Vihreän kuntoluokan kirjoja voi ostaa vain myymälöistä.

Tekemällä kirjahankintasi meillä voit siis säästää rahaa, vaivaa ja luontoa!