Lukiokirjat

Hanki oppikirjat fiksusti

Kaikki lukio-opintoihin

Jamera on lukion oppikirjojen asiantuntija. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa oppikirjahankinnoissasi. Haluamme palvella juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla! Valikoimistamme saat käytetyt ja uudet lukiokirjat, ReUse -tietokoneet, opiskelutarvikkeet, laskimet sekä Otavan digikirjat. Jameralta löytyy siis kaikki lukioon edullisesti ja ekologisesti! 

Säästä satasia

Lukiokirjat edullisemmin

Jameralta saat käytetyt ja uudet kirjat lukioon. Lukiokirjojen valikoimassamme on suomen- ja ruotsinkieliset oppikirjat sekä Otavan digikirjat.

Ruotsinkieliset lukiokirjat ovat saatavilla verkkokaupassamme ja Helsingin Kalevankadun myymälässämme

Tee ekologisempi valinta

Käytetyt lukiokirjat

Käytetty lukiokirja on paitsi edullisempi, myös ekologisempi valinta! Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta. Käytetyillä oppikirjoilla on meillä kaksi kuntoluokkaa.

Sininen tarraErittäin hyväkuntoiset käytetyt kirjat merkitsemme sinisillä tarroilla. Sinisen kuntoluokan reaaliaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa voi olla tehtynä joitain tehtäviä. 

Vihreä tarraEnemmän käytetyt ja täytetyt kirjat merkitsemme vihreillä tarroilla. Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Tehtäväkirjoissa tehtäviä on tehtynä. Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia. 

Myös uudet kirjat edullisesti

Uudet lukiokirjat

Olemme hinnoitelleet myös uudet lukiokirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat.

Muista, että kun et itse tarvitse enää kirjaa, voit tarjota sen meille myyntiin takaisin! Kaikkia kirjoja ei ole tarpeen säästää kirjoituksiin asti, vaan lukiokirjoja kannattaa myydä pitkin opintojen mittaan. Parhaan hinnan kirjoistasi saat, kun myyt ne mahdollisimman pian käytön jälkeen.

Säästä satasia lukiokirjoissa!

Jameran asiakkaana kierrättäminen on helppoa ja säästät rahaa, sillä meillä on edulliset hinnat uusille ja käytetyille kirjoille!

Katso esimerkkilaskelma kirjakuluista lukioaikana!

Lukiokirjat maksavat uutena ostettuina *2000 €
Lukiokirjat Jameralta, noin puolet tai kaikki käytettyjä1140 – 1760 €
Säästö ostaessasi kirjat Jameralta**240 – 860 €
Saat rahaa takaisin myydessäsi kirjasi Jameralle ***250 – 450 €
Säästö yhteensä, kun ostat kirjasi Jameralta
ja myyt ne takaisin käytön jälkeen
490 – 1310 €

* Lähde: Lukiolaisten liitto.
Lukiolaisten liitto on arvioinut, että keskivertolukiolaisen opinnot kustantavat kokonaisuudessaan 2700 euroa uusilla kirjoilla. Summa sisältää
ylioppilastutkintomaksut sekä opiskeluun tarvittavat työvälineet kuten tietokoneen.
** Säästämäsi summa määräytyy sen mukaan, hankitko kaikki kirjasi käytettynä edullisemmassa kuntoluokassa vai uutena. Jameralta saa uudetkin kirjat valmiiksi tingittyyn opiskelijahintaan ilman alennusprosenttien laskemista.
*** Ostohintoihin vaikuttaa mm. kirjojen uudistuminen. Mitä nopeammin kirjat myy käytön jälkeen Jameralle, sitä paremman hinnan niistä saa. Korvaus kirjoistasi voi olla myös suurempi tai pienempi.