Lukiokirjat

Hanki oppikirjat fiksusti

Kaikki lukio-opintoihin

Jamera on lukion oppikirjojen asiantuntija. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa oppikirjahankinnoissasi. Haluamme palvella juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla! Valikoimistamme saat käytetyt ja uudet lukiokirjat, opiskelutarvikkeet, laskimet sekä Otavan digikirjat. Jameralta löytyy siis kaikki lukioon edullisesti ja ekologisesti! 

Säästä satasia

Lukiokirjat edullisemmin

Jameralta saat käytetyt ja uudet kirjat lukioon. Lukiokirjojen valikoimassamme on suomen- ja ruotsinkieliset oppikirjat sekä Otavan digikirjat.

Ruotsinkieliset lukiokirjat ovat saatavilla verkkokaupassamme ja Helsingin Kalevankadun myymälässämme

Tee ekologisempi valinta

Käytetyt lukiokirjat

Käytetty lukiokirja on paitsi edullisempi, myös ekologisempi valinta! Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta. Käytetyillä oppikirjoilla on kaksi kuntoluokkaa.

Sininen kuntoluokka
Sinisen kuntoluokan kirjat ovat erittäin hyväkuntoisia. Reaaliaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa voi olla tehtynä joitain tehtäviä.

Vihreä kuntoluokka
Enemmän käytetyt ja täytetyt kirjat kuuluvat vihreään kuntoluokkaan. Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Tehtäväkirjoissa tehtäviä on tehtynä. Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia.

Käytetyt kirjat

Tutustu käytettyihin kirjoihin!

Millaisia käytetyt lukiokirjat ovat? Kuinka paljon kirjoissa on merkintöjä? Katso videolta esittely ja lue lisää käytetyistä kirjoista blogistamme

Säästä satasia lukiokirjoissa!

Jameran asiakkaana kierrättäminen on helppoa ja säästät rahaa, sillä meillä on edulliset hinnat uusille ja käytetyille kirjoille! Hinnoittelemme myös uudet lukiokirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat.

Katso esimerkkilaskelma kirjakuluista lukioaikana!

Lukiokirjat maksavat uutena ostettuina *2000 €
Lukiokirjat Jameralta, noin puolet tai kaikki käytettyjä1140 – 1760 €
Säästö ostaessasi kirjat Jameralta**240 – 860 €
Saat rahaa takaisin myydessäsi kirjasi Jameralle ***250 – 450 €
Säästö yhteensä, kun ostat kirjasi Jameralta
ja myyt ne takaisin käytön jälkeen
490 – 1310 €

* Lähde: Lukiolaisten liitto.
Lukiolaisten liitto on arvioinut, että keskivertolukiolaisen opinnot kustantavat kokonaisuudessaan 2700 euroa uusilla kirjoilla. Summa sisältää
ylioppilastutkintomaksut sekä opiskeluun tarvittavat työvälineet kuten tietokoneen.
** Säästämäsi summa määräytyy sen mukaan, hankitko kaikki kirjasi käytettynä edullisemmassa kuntoluokassa vai uutena. Jameralta saa uudetkin kirjat valmiiksi tingittyyn opiskelijahintaan ilman alennusprosenttien laskemista.
*** Ostohintoihin vaikuttaa mm. kirjojen uudistuminen. Mitä nopeammin kirjat myy käytön jälkeen Jameralle, sitä paremman hinnan niistä saa. Korvaus kirjoistasi voi olla myös suurempi tai pienempi.