Lukiokirjat

Hanki oppikirjat fiksusti

Kaikki lukio-opintoihin

Jamera on lukion oppikirjojen asiantuntija. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa oppikirjahankinnoissasi. Haluamme palvella juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla! Valikoimistamme saat käytetyt ja uudet LOPS 2016 -lukiokirjat, opiskelutarvikkeet, laskimet sekä Otavan digikirjat. Verkkokaupastamme löydät myös valikoiman LOPS 2021 -lukiokirjoja, osa näistä kirjoista on tilaustuotteita. LOPS 2021 -lukiokirjojen myymäläsaatavuus vaihtelee, ja niiden tilanne kannattaa tarkistaa aina suoraan myymälästä.

Säästä satasia

Lukiokirjat edullisemmin

Jameralta saat käytetyt ja uudet kirjat lukioon. Lukiokirjojen valikoimassamme on suomen- ja ruotsinkieliset oppikirjat sekä Otavan digikirjat. LOPS 2021 -lukiokirjoja myymme ainoastaan uutena, ja niiden myymäläsaatavuus vaihtelee.

Ruotsinkieliset lukiokirjat ovat saatavilla verkkokaupassamme ja Helsingin myymälässämme.

Tee ekologisempi valinta

Käytetyt lukiokirjat

Käytetty lukiokirja on paitsi edullisempi, myös ekologisempi valinta! Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta. Käytetyillä oppikirjoilla on kaksi kuntoluokkaa.

Sininen kuntoluokka
Sinisen kuntoluokan kirjat ovat erittäin hyväkuntoisia. Reaaliaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa voi olla tehtynä joitain tehtäviä.

Vihreä kuntoluokka
Enemmän käytetyt ja täytetyt kirjat kuuluvat vihreään kuntoluokkaan. Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Tehtäväkirjoissa tehtäviä on tehtynä. Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia.

Maksuton toinen aste ja LOPS 2021

Ostamme edelleen osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme edelleen kirjoja, jotka ovat käytössä syksyllä 2022.