Maksutavat

Hanki oppikirjat fiksusti

Verkkokaupan maksutavat

Maksu pankkien verkkomaksulla 0 €

Verkkomaksun voi suorittaa alla olevien pankkien tileiltä:

Aktia

Danske Bank

Handelsbanken

Nordea

Oma Säästöpankki

Osuuspankki

POP Pankki

S-Pankki

Säästöpankki

Ålandsbanken

Maksu luottokortilla 0 €

Hyväksytyt luottokortit:

Visa

Mastercard

American Express

MobilePay 0 €

MobilePay

Collector Lasku/Osamaksu 3,80 €

 Collector

Collector Bank lisää laskutuslisän laskun loppusummaan.

Collector Laskulla on aina kiinteä 45 päivän maksuaika tilaushetkestä tai laskun hyväksymishetkestä lähtien. Ensimmäiseen laskuun lisätään 3,80 € laskutuspalkkio. Lasku toimitetaan tilauksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausta seuraavana pankkipäivänä. Laskuja voi tarkastella myös Collectorin verkkopalvelussa. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot.

Luotonantajana toimii Collector Bank AB. Tutustu Collector Lasku/Osamaksun palvelukuvaukseen ja yleisiin lasku- ja tililuottotietoihin.

Tarvitset palvelussa tunnistautumiseen pankkitunnukset.

Postiennakko 6 €

Tilaus maksetaan noudettaessa paketti Postin toimipisteestä. Postiennakkopaketit voidaan ohjata myös pakettiautomaattiin. Tässä tapauksessa Posti lähettää sinulle tekstiviestinä tai sähköpostilla saapumisilmoituksen, jossa on linkki postiennakkosumman maksamiseen verkossa. 

Mikäli tilaat tuotteita yli 200 € arvosta ja valitset maksutavaksi postiennakon, perimme postiennakkomaksun sijaan ainoastaan 3,90 € laskutuslisän.

Postin toimipisteet säilyttävät paketteja 7 vuorokautta. 

Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien, luottolaitosten sekä Collector Bank AB:n kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Jamera Oy:lle.

Paytrail