Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat

Maksu pankkien verkkomaksulla 0 €

Verkkomaksun voi suorittaa alla olevien pankkien tileiltä:

Aktia

Danske Bank

Handelsbanken

Nordea

Oma Säästöpankki

Osuuspankki

POP Pankki

S-Pankki

Säästöpankki

Ålandsbanken

Maksu luottokortilla 0 €

Hyväksytyt luottokortit:

Visa

Mastercard

American Express

MobilePay 0 €

MobilePay

Walley Lasku / Tililuotto 3,80 €

 Walley  

Walley lisää laskutuslisän laskun loppusummaan.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: Ehdotja SECCI

Tarvitset palvelussa tunnistautumiseen pankkitunnukset.

Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien, luottolaitosten sekä Walleyn kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Jamera Oy:lle.

Paytrail