Mikä Jamera?

Hanki oppikirjat fiksusti

Edullinen, ekologinen, asiantunteva

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöissä niiden valikoima vaihtelee. 

Palvelemme asiakkaitamme verkkokaupassamme sekä myymälöissämme neljällä eri paikkakunnalla: Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella. Jameralta saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tekemällä oppikirjahankintasi meillä säästät paitsi rahaa myös ympäristöä!

Tervetuloa ostoksille!

Edullisempia ostoksia!

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä käytettyjä oppikirjoja sekä myymällä uusia oppikirjoja aina reiluun opiskelijahintaan.

Kuntotarkastamme kaikki käytettynä myymämme kirjat, joten kaikki käytetyt kirjamme ovat ehjiä ja lukukelpoisia. Myymälöissä pääset valitsemaan sinulle sopivimman kirjan ja käytettyjä kirjoja voit tilata huoletta myös verkkokaupastamme.

Muuta oppikirjat rahoiksi

Kierrätä kanssamme!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjoja ympäri vuoden netissä ja myymälöissä. Voit siis myydä omat tarpeettomaksi käyneet lukiokirjasi meille ja näin saat tekemistäsi hankinnoista rahaa takaisin! 

Lukion opetussuunnitelma muuttuu syksyllä 2021 ja samalla oppivelvollisuuden pitenemisen myötä oppimateriaaleista tulee ilmaisia uusille opiskelijoille. Jamera jatkaa kirjojen kierrättämistä opintonsa ennen vuotta 2021 aloittaneiden kanssa! Voit tarkistaa listastamme, mitä kirjoja edelleen ostamme.

Tiesitkö?

Mistä tulee Jamera?

Vuonna 2001 juuri lukionsa lopettaneet teekkariopiskelijat keksivät idean valtakunnallisesta lukiokirjoja kierrättävästä yrityksestä. Nimi yritykselle löytyi Otaniemen teekkarikylässä sijaitsevalta Jämeräntaival-tieltä.

Omistajat ja opetussuunnitelmat ovat vaihtuneet, mutta teekkarien idea on kantanut. Jamera on kasvanut Suomen suurimmaksi oppikirjojen kierrättäjäksi, jossa asiakaspalvelun tasosta ja työnilosta ei tingitä.

Jäikö kysymyksiä?

Katso, löytyisikö vastaus Usein kysytyt kysymykset -sivultamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme mielellämme!