Mikä Jamera?

Hanki oppikirjat fiksusti

Oppikirjojen asiantuntijat palveluksessasi

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa, jonka valikoimaan kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin, pääsykokeisiin sekä kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä käytettyjä ReUse-tietokoneita.

Oppikirjat edullisemmin

Tervetuloa ostoksille

Palvelemme asiakkaitamme verkkokaupassamme sekä myymälöissämme viidellä eri paikkakunnalla: Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa ja Tampereella. 

Jamera aloitti ensimmäisenä Suomessa lukiokirjojen kierrätyksen vuonna 2001. Toiminnallamme on siis jo pitkät perinteet.

Opiskelijan apuna

Edullinen, ekologinen, asiantunteva

Jamera on reilu, ympäristövastuullinen ja aina asiakkaan parhaaseen pyrkivä suomalainen yritys.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä käytettyjä oppikirjoja sekä myymällä uusia oppikirjoja aina reiluun opiskelijahintaan.

Säästä satasia oppikirjoissa

Kierrätä kanssamme

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tekemällä oppikirjahankintasi meillä säästät paitsi rahaa myös ympäristöä.

Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta.

Meille voi myydä myös tarpeettomaksi käyneet lukiokirjat, jolloin saat tekemistäsi hankinnoista rahaa takaisin.  

Tiesitkö?

Mistä tulee Jamera?

Vuonna 2001 juuri lukionsa lopettaneet teekkariopiskelijat keksivät idean valtakunnallisesta lukiokirjoja kierrättävästä yrityksestä. Nimi yritykselle löytyi Otaniemen teekkarikylässä sijaitsevalta Jämeräntaival-tieltä.

Omistajat ja opetussuunnitelmat ovat vaihtuneet, mutta teekkarien idea on kantanut. Jamera on kasvanut Suomen suurimmaksi oppikirjojen kierrättäjäksi, jossa asiakaspalvelun tasosta ja työnilosta ei tingitä.

Jäikö kysymyksiä?

Katso, löytyisikö vastaus Usein kysytyt kysymykset -sivultamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme mielellämme!