Muut oppikirjat

Hanki oppikirjat fiksusti

Oppikirjoja moniin tarpeisiin

Opiskeletko aikuisopintoina, opistossa tai valmistaudutko pääsykokeisiin?
Haluamme auttaa sinua oppikirjahankinnoissasi! Jameralta löydät sekä uudet että käytetyt oppikirjat kielten opintoihin sekä laajan valikoiman pääsykoekirjoina käytettäviä lukiokirjoja. Valikoimistamme saat myös ReUse -tietokoneita, vihkoja, kyniä ja laskimia. Jameralta löytyy siis kaikki opiskeluun tarvittava edullisesti ja ekologisesti!

Säästä satasia

Oppikirjat edullisemmin

Valikoimissamme on oppikirjoja myös omaehtoiseen opiskeluun, kuten kansalais- ja työväenopistoihin,  kielten opiskeluun sekä pääsykokeisiin. Oppikirjoja on valikoimissamme käytettyinä ja uusina. 

Jameralta löydät myös kaiken muun opiskelussa tarvittavan opiskelutarvikkeista ja laskimista kierrätettyihin ReUse-tietokoneisiin.

Tee ekologisempi valinta

Käytetyt oppikirjat

Käytetty oppikirja on paitsi edullisempi, myös ekologisempi valinta! Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta. Käytetyillä oppikirjoilla on meillä kaksi kuntoluokkaa.

Sininen tarraErittäin hyväkuntoiset kirjat merkitsemme sinisillä tarroilla. Sinisen kuntoluokan lukuaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa voi olla tehtynä joitain tehtäviä. 

Vihreä tarraEnemmän käytetyt ja täytetyt kirjat merkitsemme vihreillä tarroilla. Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Tehtäväkirjoissa tehtäviä on tehtynä. Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia. 

Myös uudet kirjat edullisesti

Uudet oppikirjat

Olemme hinnoitelleet myös uudet oppikirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat.

Muista, että kun et itse tarvitse enää kirjaa, voit myydä sen meille takaisin!

Kierrätä kanssamme!

Ostamme oppikirjoja ympäri vuoden. Voit myydä lukiokirjat ja ammattioppikirjat kätevästi netissä tai kaikkissa myymälöissämme. Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia, joten ne kannattaa myydä heti kun niille ei enää ole käyttöä.