Muut oppikirjat

Hanki oppikirjat fiksusti

Oppikirjoja moniin tarpeisiin

Opiskeletko aikuisopintoina, opistossa tai valmistaudutko pääsykokeisiin?
Haluamme auttaa sinua oppikirjahankinnoissasi! Jameralta löydät sekä uudet että käytetyt oppikirjat kielten opintoihin sekä laajan valikoiman pääsykoekirjoina käytettäviä lukiokirjoja. Valikoimistamme saat myös vihkoja, kyniä ja laskimia. Jameralta löytyy siis kaikki opiskeluun tarvittava edullisesti ja ekologisesti!

Säästä satasia

Oppikirjat edullisemmin

Valikoimissamme on oppikirjoja myös omaehtoiseen opiskeluun, kuten kansalais- ja työväenopistoihin,  kielten opiskeluun sekä pääsykokeisiin. Oppikirjoja on valikoimissamme käytettyinä ja uusina. 

Jameralta saat myös laadukkaat ja monipuoliset opiskeluvälineet sekä laskimet.

Tee ekologisempi valinta

Käytetyt oppikirjat

Käytetty oppikirja on paitsi edullisempi, myös ekologisempi valinta! Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta. Käytetyillä oppikirjoilla on kaksi kuntoluokkaa.

Sininen kuntoluokka
Sinisen kuntoluokan kirjat ovat erittäin hyväkuntoisia. Lukuaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa voi olla tehtynä joitain tehtäviä. 

Vihreä kuntoluokka
Enemmän käytetyt ja täytetyt kirjat kuuluvat vihreään kuntoluokkaan. Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Tehtäväkirjoissa tehtäviä on tehtynä. Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia. 

Myös uudet kirjat edullisesti

Uudet oppikirjat

Olemme hinnoitelleet myös uudet oppikirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat.