Muut oppikirjat

Hanki oppikirjat fiksusti

Oppikirjoja moniin tarpeisiin

Opiskeletko aikuisopintoina, opistossa tai valmistaudutko pääsykokeisiin?
Haluamme auttaa sinua oppikirjahankinnoissasi! Jameralta löydät sekä uudet että käytetyt oppikirjat kielten opintoihin sekä laajan valikoiman eri alojen pääsykoekirjoja. Valikoimistamme saat myös ReUse -tietokoneita, vihkoja, kyniä ja laskimia. Jameralta löytyy siis kaikki opiskeluun tarvittava edullisesti ja ekologisesti!

Säästä satasia

Oppikirjat edullisemmin

Valikoimissamme on oppikirjoja myös omaehtoiseen opiskeluun, kuten kansalais- ja työväenopistoihin,  kielten opiskeluun sekä pääsykokeisiin. Oppikirjoja on valikoimissamme käytettyinä ja uusina. 

Jameralta löydät myös kaiken muun opiskelussa tarvittavan opiskelutarvikkeista ja laskimista ReUse-tietokoneisiin.

Tee ekologisempi valinta

Käytetyt oppikirjat

Käytetty oppikirja on paitsi edullisempi, myös ekologisempi valinta! Henkilökuntamme käy läpi kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt kirjat, jotta voimme varmistua niiden kunnosta. Käytetyillä oppikirjoilla on meillä kaksi kuntoluokkaa.

Sininen tarraLähes uudenveroiset, hyväkuntoiset kirjat merkitsemme sinisillä tarroilla. Sinisen kuntoluokan lukuaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa osa tehtävistä voi olla lyijykynällä tehtyjä. Kaikki verkkokauppamme käytetyt oppikirjat ovat sinisen kuntoluokan kirjoja.

Vihreä tarraEnemmän käytetyt ja täytetyt kirjat merkitsemme vihreillä tarroilla. Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä saattaa olla esimerkiksi alleviivauksia tai kannet voivat olla kuluneet. Merkintöihin on myös saatettu käyttää muuta kuin lyijykynää. Vihreän kuntoluokan kirjoja voi ostaa vain myymälöistä ja ne voivat olla myös hyvin siistejä!

Käytettyjä oppikirjoja on yhtä monenlaisia kuin opiskelijoitakin. Kaikki myymämme käytetyt kirjat ovat lukukelpoisia ja sivut ovat tallella!

Myös uudet kirjat edullisesti

Uudet oppikirjat

Olemme hinnoitelleet myös uudet oppikirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat.

Muista, että kun et itse tarvitse enää kirjaa, voit myydä sen meille takaisin!