Myymälävaraus

Hanki oppikirjat fiksusti

Varaa kirjasi

Varaa netissä ja nouda myymälältä! Jos verkkokaupasta tilaaminen ei ole sinulle mahdollista, voit varata kirjat oheisella lomakkeella haluamaasi myymälään valmiiksi kerättynä. Kirjat maksetaan noudettaessa, suosittelemme korttimaksua.

Huomioithan, että myymälöiden ja verkkokaupan saatavuudet poikkeavat toisistaan. Emme toimita varauksista erillistä vahvistusta emmekä pysty takaamaan kaikkien kirjojen myymäläsaatavuutta. Mikäli jotain varaamaasi kirjaa ei ole saatavilla, emme ilmoita puuttuvasta kirjasta. Mikäli yhtäkään varaamistasi kirjoista ei ole saatavilla, ilmoitamme sinulle koko varauksen peruuntumisesta.

Keräilemme kirjat ensisijaisesti käytettyinä ja mikäli kirjaa ei ole saatavilla käytettynä, se varataan uutena. Voit ilmoittaa kirjan tietojen yhteydessä, haluatko kirjan uutena vai käytettynä sinisessä tai vihreässä kuntoluokassa.

Sinisen kuntoluokan kirjat ovat erittäin hyväkuntoisia. Reaaliaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. 

Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia

Varatut kirjat ovat noudettavissa myymälän seuraavana aukiolopäivänä klo 12 alkaen. Tee varaus noutoa edeltävänä päivänä klo 22 mennessä. Varaus raukeaa, mikäli sitä ei noudeta seuraavan päivän aikana.

Suosittelemme maksamaan varatut kirjat kortilla.