Opiskeluvälineet

Hanki oppikirjat fiksusti

Kaikki tarvittava Jameralta

Jameralta saat oppikirjojen lisäksi myös muut opiskelussa tarvittavat välineet, kuten opiskelutarvikkeet, laskimet ja laskinlisenssit. Jameralta löytyy siis kaikki lukioon, ammatillisiin opintoihin ja muuhun opiskeluun edullisesti ja ekologisesti! 

Opiskelun apuvälineet

Tervetuloa ostoksille!

Laaja opiskelutarvikevalikoimamme sisältää kaiken opiskeluun tarvittavan, opiskelitpa sitten lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa, valmistauduitpa pääsykokeisiin tai jos kertaat kieliä kansalais- ja työväenopistossa!

Jameralta saat mm. monenlaisia kyniä, vihkoja, kansiota, kalentereita ja papereita. Lisäksi löydät meiltä laskimet ja laskinlisenssit. 

Tekemällä opiskeluun liittyvät hankintasi Jameralla säästät selvää rahaa!

Monipuolinen valikoima

Tarvikkeet opiskeluun

Opiskelutarvikkeiden valikoimamme on laaja. Meiltä löydät tarpeellista täytettä penaaliin sekä hyvän valikoiman vihkoja ja paperituotteita. Valikoimamme kynät ovat laadukkaita Faber-Castell -tuotteita, vihkovalikoimassamme on tarjolla aina myös kotimaisia Avainlippu-tuotteita. 

Opinnoissa apuna

Valikoimaamme kuuluvat funktiolaskimet, graafiset laskimet, laskinlisenssit ja nelilaskimet.  Funktiolaskimet soveltuvat lukion lyhyen matematiikan ja ammatillisen matematiikan opiskeluun, ja graafisia laskimia käytetään lukion pitkässä matematiikassa sekä osassa ammattiopintoja. Laskinlisenssejä käytetään pääsääntöisesti lukiossa. Pääsykokeissa käytetään nelilaskimia ja funktiolaskimia.