Opiskeluvälineet

Hanki oppikirjat fiksusti

Kaikki tarvittava Jameralta

Jameralta saat oppikirjojen lisäksi myös muut opiskelussa tarvittavat välineet, kuten laadukkaat ReUse -tietokoneet, opiskelutarvikkeet, laskimet ja laskinlisenssit. Jameralta löytyy siis kaikki lukioon, ammatillisiin opintoihin ja muuhun opiskeluun edullisesti ja ekologisesti! 

Opiskelun apuvälineet

Tervetuloa ostoksille!

Laaja opiskelutarvikevalikoimamme sisältää kaiken opiskeluun tarvittavan, opiskelitpa sitten lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa, valmistauduitpa pääsykokeisiin tai jos kertaat kieliä kansalais- ja työväenopistossa!

Jameralta saat mm. monenlaisia kyniä, vihkoja, kansiota, kalentereita ja papereita. Lisäksi löydät meiltä laskimet, laskinlisenssit sekä kierrätetyt ReUse-tietokoneet. Kaikki tietokonemallimme ovat Abitti-yhteensopivia.

Tekemällä opiskeluun liittyvät hankintasi Jameralla säästät selvää rahaa!

Abitti -yhteensopivat

Valikoimaamme kuuluvat huolletut ja Abitti -yhteensopiviksi testatut, kierrätetyt käytetyt kannettavat tietokoneet. Käytetty tietokone on ympäristöystävällisempi, koska sen elinkaari on pidempi. ReUse -tietokoneet ovat olleet aiemmin yrityskäytössä, joten niiden komponentit ovat markettikoneita  laadukkaampia. Valikoimassamme on kaksi erilaista käytettyä läppäriä, joista molemmat soveltuvat hyvin opiskelijan käyttöön. Käytetyillä tietokoneilla on 12kk takuu.

Monipuolinen valikoima

Tarvikkeet opiskeluun

Opiskelutarvikkeiden valikoimamme on laaja. Meiltä löydät tarpeellista täytettä penaaliin sekä hyvän valikoiman vihkoja ja paperituotteita. Valikoimamme kynät ovat laadukkaita Faber-Castell -tuotteita, vihkovalikoimassamme on tarjolla aina kotimaisia avainlipputuotteita. 

Opinnoissa apuna

Valikoimaamme kuuluvat Casion ja Texas Instrumentsin laskimet sekä laskinlisenssit. Funktiolaskimet ja graafiset laskimet soveltuvat lukioon ja ammatillisiin opintoihin, pääsykokeissa käytetään nelilaskimia ja funktiolaskimia. Meiltä löydät kaikki nämä laskimet!

Jameralainen vastaa

Jameralaisten vinkit lukio-opintoihin tarvittavan läppärin, laskimen ja opiskelutarvikkeiden valintaan näet videolta. Blogistamme voit lukea lisää ReUse -läppäreistä.