Oppikirjat rahoiksi

Myy oppikirjat fiksusti

Ostamme käytettyjä lukiokirjoja

Jamera ostaa käytettyjä suomen- ja ruotsinkielisiä LOPS 2016 lukiokirjoja. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan. Ammatillisia oppikirjoja emme osta.

Voit myydä kirjasi Jameralle netissä tai myymälöissä ja maksamme kirjoista heti tilille tai käteisellä. Kun myyt kirjasi Jameralle saat kerralla kaikki kirjasi kiertoon! 

Sinun ei tarvitse tietää kirjasi painosta myydessäsi kirjaa meille, riittää kun näpyttelet nettilomakkeelle kirjan ISBN-tunnuksen. Mikäli kuitenkin haluat tsekata ennen tarjouksen pyytämistä mitä lukiokirjoja ostamme, se onnistuu vilkaisemalla tätä listaa.

Lukiokirjojen myyminen netissä

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjoja netissä. Jos et asu Jameran myymälän lähettyvillä, ei siis hätää: voit silti myydä kirjasi helposti ja kätevästi! Tarjouspyynnön jätät alla olevien ohjeiden mukaan:

Jätä tarjouspyyntö. Täytä lomakkeelle yhteystietosi ja kirjojen isbn-koodit.

Lähetämme tarjouksen sähköpostiisi muutaman työpäivän kuluessa.

Hyväksyt tarjouksemme ja lähetät kirjat ilmaiseksi sähköpostissa saamiesi ohjeiden mukaan.

Maksamme hyvityksen 3 työpäivän kuluessa siitä, kun paketti on saapunut meille.

Lukiokirjojen myyminen myymälässä

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjoja kaikissa myymälöissämme ympäri vuoden. Kanta-asiakkaille maksamme myymälöissä 10% enemmän rahaa. Saat maksun myymistäsi kirjoista käteisellä tai tilillesi maksettuna heti.

Tuo kirjat myymälälle, muista ottaa kanta-asiakaskortti mukaan.

Arvioimme kirjat ja lajittelemme ne kuntoluokkiin.

Hyväksyt hintatarjouksemme.

Saat rahat käteisenä tai halutessasi tilille, jos mukanasi on tilinumerosi.

Kierrätä kanssamme

Oppikirjat rahoiksi

Mitä käytettyjä oppikirjoja Jamera ostaa?

• uusimpia painoksia suomen- ja ruotsinkielisistä LOPS 2016 lukiokirjoista
• myös muita kuin Jameralta ostettuja kirjoja

Kirjat kiertoon

Kierrätykseen soveltuva lukiokirja

Kirjojen tulee olla lukukelpoisia: kannet ehjät ja paikallaan sekä kaikki sivut tallessa. Kirjoihin tehdyt merkinnät eivät yleensä ole este kirjan myymiselle: suurinta osaa kirjoista ostamme, vaikka käytön jälkiä olisi enemmänkin, sillä Jamera ostaa kirjoja kahdessa kuntoluokassa. Jokainen kirja on yksilöllinen tapaus ja siksi henkilökuntamme käy läpi jokaisen meille myytävän kirjan.

Mikäli tiedät, että kirjasi ovat vanhoja painoksia, voit kierrättää ne myös kotioloissa. Irrota kirjoista kannet ja lajittele kannet energiajakeeseen tai sekajätteeksi ja kirjan sisälehdet paperinkeräykseen. Myös me Jameralla kierrätämme käytöstä poistuneet kirjat paperijätteenä.

Maksuton toinen aste ja LOPS 2021

Kierrätä lukiokirjat ajoissa!

Oppivelvollisuutta laajennetaan ja toisen asteen oppimateriaaleista tulee maksuttomia opintonsa syksyllä 2021 aloittaville. Samalla lukion opetussuunnitelma ja käytössä olevat oppimateriaalit uudistuvat. Näiden muutosten myötä kaikilla oppikirjoilla ei ole enää takaisinostohintaa.

Takaisinostohinta poistuu ensimmäisenä sellaisilta LOPS 2016 kirjoilta, joita käytetään tyypillisesti opintojen alussa. Iso osa lukiokirjoista on edelleen kierrätyskelpoisia, sillä tällä hetkellä opintojaan suorittavat eivät kuulu uudistusten piiriin. Ammatillisia oppikirjoja emme enää osta.

Määritämme kirjojen takaisinostohinnat kirjakohtaisesti kysynnän ja varastotilanteen mukaan. Tarpeettomaksi jääneet kirjat kannattaa tarjota myyntiin aina mahdollisimman pian käytön jälkeen!

Jäikö kysymyksiä?

Katso, löytyisikö vastaus Usein kysytyt kysymykset -sivultamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme mielellämme!