Oppikirjat rahoiksi

Myy oppikirjat fiksusti

Ostamme käytettyjä oppikirjoja

Kirjojen kierrättäminen on ekologista ja tätä päivää. Jamera ostaa käytettyjä suomen- ja ruotsinkielisiä lukiokirjoja sekä ammattilisia oppikirjoja. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan. Jameralle voit myydä kirjasi netissä tai myymälöissä ja maksamme kirjoista heti tilille tai käteisellä. Kun myyt kirjasi Jameralle saat kerralla kaikki kirjasi kiertoon! 

Kirjojen myyminen netissä

Ostamme kirjoja netissä. Jos et asu Jameran myymälän lähettyvillä, ei siis hätää: voit silti myydä kirjasi helposti ja kätevästi! Tarjouspyynnön jätät alla olevien ohjeiden mukaan:

Jätä tarjouspyyntö. Täytä lomakkeelle yhteystietosi ja kirjojen isbn-koodit.

Lähetämme tarjouksen sähköpostiisi muutaman työpäivän kuluessa.

Hyväksyt tarjouksemme ja lähetät kirjat ilmaiseksi sähköpostissa saamiesi ohjeiden mukaan.

Maksamme hyvityksen 2 työpäivän kuluessa siitä, kun paketti on saapunut meille.

Kirjojen myyminen myymälässä

Ostamme oppikirjoja kaikissa myymälöissämme ympäri vuoden. Kanta-asiakkaille maksamme myymälöissä 10% enemmän rahaa. Saat maksun myymistäsi kirjoista käteisellä tai tilillesi maksettuna heti.

Tuo kirjat myymälälle, muista ottaa kanta-asiakaskortti mukaan.

Arvioimme kirjat ja lajittelemme ne kuntoluokkiin.

Hyväksyt hintatarjouksemme.

Saat rahat käteisenä tai halutessasi tilille, jos mukanasi on tilinumerosi.

Kierrätä kanssamme

Oppikirjat rahoiksi

Mitä käytettyjä oppikirjoja Jamera ostaa?

• uusimpia painoksia suomenkielisistä lukiokirjoista ja ammattioppikirjoista
• uusimpia painoksia ruotsinkielisistä lukiokirjoista
• myös muita kuin Jameralta ostettuja kirjoja

Kirjat kiertoon

Kierrätykseen soveltuva kirja

Kirjojen tulee olla lukukelpoisia: kannet ehjät ja paikallaan sekä kaikki sivut tallessa. Kirjoihin tehdyt merkinnät eivät yleensä ole este kirjan myymiselle: suurinta osaa kirjoista ostamme, vaikka käytön jälkiä olisi paljonkin, sillä Jamera ostaa kirjoja kahdessa kuntoluokassa. Jokainen kirja on yksilöllinen tapaus ja siksi henkilökuntamme käy läpi jokaisen meille myytävän kirjan.

Mikäli tiedät, että kirjasi ovat vanhoja painoksia, voit kierrättää ne myös kotioloissa. Irrota kirjoista kannet ja lajittele kannet sekajätteeksi ja kirjan sisällysosa paperinkeräykseen. Myös me Jameralla kierrätämme käytöstä poistuneet kirjat paperijätteenä.

LOPS 2021

Opetussuunnitelma uudistuu

Opetussuunnitelma uudistuu syksyllä 2021 ja samalla oppimateriaaleja uudistetaan porrastetusti ykköskursseista lähtien, eli syksyllä 2020 lukio-opintonsa aloittavat ovat viimeinen käyttäjäryhmä tämänhetkisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) kirjoille.

Ostamme sellaisia lukiokirjoja, joille on vielä kysyntää ja lopetamme LOPS 2016 -kirjojen oston porrastetusti.

Määritämme kirjojen takaisinostohinnat kirjakohtaisesti kysynnän ja varastotilanteen mukaan. Tarpeettomaksi jääneitä kirjoja kannattaa tarjota myyntiin aina mahdollisimman pian, kun niillä on vielä kierrätysarvoa.

Jäikö kysymyksiä?

Katso, löytyisikö vastaus Usein kysytyt kysymykset -sivultamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme mielellämme!