Palautukset

Hanki oppikirjat fiksusti

Palautukset

Jameralta hankituilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Kesä-elokuussa seuraavaa lukuvuotta varten ostetuilla kirjoilla on pidennetty vaihto-oikeus 31.8.2020 asti.*

*Huom. kesän pidennetty vaihto-oikeus ei koske digikirjoja.

Palautettavien tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin ostaessa ja digikirjojen aktivoimattomia. Voimme hyvittää uudesta kirjasta täyden hinnan vain, jos sen voi edelleen myydä uutena; siinä ei ole merkintöjä, päällystystä, taittumia tai muita käytön jälkiä. Jos tuote myydään pakkauksessa (esim. laskimet, laskinlisenssit, ReUse-tietokoneet), sen voi palauttaa vain, jos myyntipakkausta ei ole avattu.

Digikirjojen palautus

Otavan digikirjoilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautus tehdään täyttämällä alla oleva digikirjan palautuslomake tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Huom! Ainoastaan aktivoimattomille digikirjoille voidaan luvata 14 vuorokauden palautusoikeus.

Kaikissa palautuksiin ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla asiakaspalvelu@jamera.net tai puhelimitse 050 338 2520

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautus

Jos tilasit vahingossa väärän kirjan ja tarvitset toisen sen tilalle, sinun tulee tehdä tarvitsemastasi kirjasta uusi tilaus verkkokaupassamme. Väärin tilattu kirja käsitellään palautuksena. Voit palauttaa kirjan takaisin meille paketissa mukana olleiden palautusohjeiden mukaisesti. Mikäli sinulle tulee kysyttävää palautukseen liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@jamera.net tai puhelimitse 050 338 2520 (ma – pe klo 11-17.30). Autamme mielellämme.

Jos toimituksessa on ollut virhe tai se on puutteellinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla asiakaspalvelu@jamera.net tai puhelimitse 050 338 2520 (ma-pe klo 11-17.30), jotta voimme korjata asian mahdollisimman pian.

Verkkokaupasta tilattuja tuotteita palauttaessasi tarvitset palautuslomakkeen, jonka sait tilauksen mukana. Jos lomake on kadonnut, voit tulostaa palautuslomakkeen täältä, tai voit liittää palautuksesi mukaan yhteystietosi ja tilauksesi lähetteen numeron. Näin pystymme kohdistamaan palautuksen juuri sinun tilaukseesi. Yksityiskohtaiset palautusohjeet löydät alta.

Verkkokaupan palautusohjeet

Täytä palautuslomake, jonka sait tilauksen mukana. Jos lomake on kadonnut, voit tulostaa uuden palautuslomakkeen täältä tai liittää palautuksen mukaan yhteystietosi sekä tilauksesi lähetteen numeron.

Pakkaa palautettavat tuotteet niin, että ne eivät kärsi kuljetuksessa. Tavallinen kirjekuori tai väljä laatikko eivät riitä suojaamaan kolhuilta ja kosteudelta, joten pakkaa tuotteet tiiviisti esimerkiksi pahvin, kuplamuovin tai muun suojaavan materiaalin avulla.

Kirjoita paketin päälle ilmaiseen palautukseen oikeuttava palautustunnus ja palautusosoite.

Valitse palautustunnus sen mukaan, lähetätkö palautuksen Matkahuollon vai Postin kautta. Jos palautat Matkahuollon paketin Postin toimipisteeseen, poista paketista Matkahuollon pakettikortti.

Matkahuollon palautustunnus: 9504701
Postin palautustunnus: 613554

Palautusosoite:
Jamera Oy
Gummeruksenkatu 5
40100 Jyväskylä

Postin toimittamat tilaukset voit palauttaa myös pakettiautomaattiin Helposti-koodilla, jonka voit luoda Postin sivuilla.

Säilytä Postilta tai Matkahuollolta saamasi kuitti palautuksesta.

Kun toimit palautusohjeiden mukaan, palauttaminen on sinulle ilmaista.

Jos kirjat on palautettu muuten kuin asiakaspalautuksena, emme hyvitä palautuksen lähettämisestä koituvia kuluja.

Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman nopeasti. Hyvitys maksetaan kahden viikon sisällä siitä, kun palautus on käsitelty Jameralla.

Palautettavan tuotteen hintaa ei voi vähentää seuraavista tilauksista.

Jos olet tilannut tuotteet Collector Laskulla/Osamaksulla, summa hyvitetään laskullesi. Mikäli olet jo maksanut laskun Collectorille, Collector palauttaa palautuksen summan sinulle. Saat Paytraililta sähköpostiviestin, kun palautuksesi on otettu käsittelyyn.

Voimme hyvittää uudesta kirjasta täyden hinnan vain, jos sen voi edelleen myydä uutena; siinä ei ole merkintöjä, päällystystä, taittumia tai muita käytön jälkiä. Jos tuote myydään pakkauksessa (esim. laskimet ja laskinlisenssit), sen voi palauttaa vain, jos myyntipakkausta ei ole avattu.

Palautukset myymälöihin

Jameralta hankitut tuotteet voit palauttaa kuittia vastaan mihin tahansa Jameran myymälään. Digituotteiden palautukseen voit käyttää palautuslomaketta.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Asiakaspalvelumme tavoitat

sähköpostitse asiakaspalvelu@jamera.net tai

puhelimitse 050 338 2520 (ma-pe klo 11-17.30)