Palautukset

Hanki oppikirjat fiksusti

Palautusoikeus

Jameralta hankituilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli tuotetta ei ole otettu käyttöön.

Palautettavien tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin ostaessa ja digikirjojen aktivoimattomia. Uusissa kirjoissa ei saa olla päällystystä, taittumia tai kansissa kulumisen jälkiä. Jos tuote myydään pakkauksessa (esim. laskimet ja laskinlisenssit), sen voi palauttaa vain avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan.

Digikirjojen palautus

Otavan digikirjoilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautus tehdään täyttämällä alla oleva digikirjan palautuslomake tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Huom! Ainoastaan aktivoimattomille digikirjoille voidaan luvata 14 vuorokauden palautusoikeus.

Kaikissa palautuksiin ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautus

Jos tilasit vahingossa väärän kirjan ja tarvitset toisen sen tilalle, sinun tulee tehdä tarvitsemastasi kirjasta uusi tilaus verkkokaupassamme. Väärin tilattu kirja käsitellään palautuksena. Voit palauttaa kirjan takaisin meille paketissa mukana olleiden palautusohjeiden mukaisesti. Mikäli sinulle tulee kysyttävää palautukseen liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos toimituksessa on ollut virhe tai se on puutteellinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla asiakaspalvelu@jamera.net tai puhelimitse 050 338 2520 (ma-pe klo 11.00-16.30), jotta voimme korjata asian mahdollisimman pian.

Verkkokaupasta tilattuja tuotteita palauttaessasi tarvitset palautuslomakkeen, jonka sait tilauksen mukana. Jos lomake on kadonnut, voit tulostaa palautuslomakkeen täältä, tai voit liittää palautuksesi mukaan yhteystietosi ja tilauksesi lähetteen numeron. Näin pystymme kohdistamaan palautuksen juuri sinun tilaukseesi. Yksityiskohtaiset palautusohjeet löydät alta.

Verkkokaupan palautusohjeet

Täytä palautuslomake, jonka sait tilauksen mukana. Jos lomake on kadonnut, voit tulostaa uuden palautuslomakkeen täältä tai liittää palautuksen mukaan yhteystietosi sekä tilauksesi lähetteen numeron.

Pakkaa palautettavat tuotteet niin, että ne eivät kärsi kuljetuksessa. Tavallinen kirjekuori tai väljä laatikko eivät riitä suojaamaan kolhuilta ja kosteudelta, joten pakkaa tuotteet tiiviisti esimerkiksi pahvin, kuplamuovin tai muun suojaavan materiaalin avulla.

Kirjoita paketin päälle ilmaiseen palautukseen oikeuttava palautustunnus ja palautusosoite.

Valitse palautustunnus sen mukaan, lähetätkö palautuksen Matkahuollon vai Postin kautta. Jos palautat Matkahuollon paketin Postin toimipisteeseen, poista paketista Matkahuollon pakettikortti.

Matkahuollon palautustunnus: 9504651
Postin palautustunnus: 658344

Palautusosoite:
Jamera Oy
Asemakatu 29
90100 Oulu

Postin toimittamat tilaukset voit palauttaa myös pakettiautomaattiin Helposti-koodilla, jonka voit luoda Postin sivuilla.

Säilytä Postilta tai Matkahuollolta saamasi kuitti palautuksesta.

Kun toimit palautusohjeiden mukaan, palauttaminen on sinulle ilmaista.

Jos kirjat on palautettu muuten kuin asiakaspalautuksena, emme hyvitä palautuksen lähettämisestä koituvia kuluja.

Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman nopeasti. Hyvitys maksetaan kahden viikon sisällä siitä, kun palautus on käsitelty Jameralla.

Palautettavan tuotteen hintaa ei voi vähentää seuraavista tilauksista.

Jos olet tilannut tuotteet Walley Lasku / Tililuotolla, summa hyvitetään laskullesi. Mikäli olet jo maksanut laskun Walleylle, Walley palauttaa palautuksen summan sinulle. Saat Paytraililta sähköpostiviestin, kun palautuksesi on otettu käsittelyyn.

Voimme hyvittää uudesta kirjasta täyden hinnan vain, jos sen voi edelleen myydä uutena; siinä ei ole merkintöjä, päällystystä, taittumia tai muita käytön jälkiä. Jos tuote myydään pakkauksessa (esim. laskimet ja laskinlisenssit), sen voi palauttaa vain, jos myyntipakkausta ei ole avattu.

Palautukset myymälöihin

 

Jameran myymälöistä hankitut tuotteet voit palauttaa kuittia vastaan Helsingin tai Oulun myymälöihin. Digituotteiden palautukseen voit käyttää digikirjojen palautuslomaketta.