Arvot
Historia
Henkilökunta
Rekrytointi

Näin säästät
Usein kysyttyä
Tietosuojaseloste ja evästeet

Jamera Oy

Jamera on oppikirjakauppa, josta saat edullisemmin sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammattikouluun, pääsykokeisiin ja moniin muihin opintoihin. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat laskimet, opiskelutarvikkeet ja digituotteet. Ostamme käytettyjä oppikirjoja ympäri vuoden.

Palvelemme sekä verkkokaupassa että viiden eri kaupungin myymälöissä: Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Lahdessa. Edullisuuden ja ekologisuuden lisäksi pidämme erityisen tärkeinä asioina iloista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä verkkokaupassa nopeita toimituksia. Tervetuloa helpoille oppikirjaostoksille, haluamme palvella sinua hyvin!

Jamera aloitti lukiokirjojen kierrätyksen ostamalla kirjoja vuonna 2001, ensimmäisenä Suomessa. Nykyään Jameralla on Suomen suurin oppikirjojen kierrätykseen erikoistunut verkosto, joka kattaa myymälöiden ja verkkokaupan lisäksi myyntitilaisuudet yhteistyölukioilla. Jamera kuuluu luottoluokitukseltaan AAA-ryhmään, mikä on tae luotettavuudesta ja hyvin hoidetusta toiminnasta.


Yhteystiedot                                                                                

Jamera Oy 
Kalevankatu 26
00100 Helsinki
Puh: 050 - 338 2520

Y-tunnus: 2008349-9


Tutustu toimintaamme katsomalla video kuinka laitamme kirjat kiertämään.