Jameralta kirjat helposti ja edullisesti

Kesän Jamera-lehti on ilmestynyt! Tutustu meihin ja kesän tarjouksiin!

Lue lehti täältä (pdf) >>

 

> Myymme kirjoja sekä uutena että käytettynä. Meiltä saat myös laskimet, opiskelutarvikkeet, Otavan digikirjat ja lisenssejä sähköisiin palveluihin.

> Koska olemme oppikirjojen erikoisliike ja kaikki asiakkaamme ovat opiskelijoita, olemme hinnoitelleet tuotteemme suoraan opiskelijahintaisiksi.

> Saat siis meiltä uudetkin kirjat aina edullisesti - samaan valmiiksi tingittyyn hintaan kaikille, ilman alennusprosenttien laskemista. Helppoa ja selkeää!

> Käytetytkin kirjat ovat meillä aina uusimpia painoksia, ellei toisin ole selkeästi mainittu. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa mielellään oikean kirjan valinnassa.

Katso alta, paljonko voit säästää Jameran asiakkaana!


SÄÄSTÄ SATASIA -esimerkkilaskelma kirjakuluista lukioaikana

Lukiokirjat maksavat uutena ostettuina * 1850 €
Lukiokirjat Jameralta, osa tai kaikki käytettyjä  1040 - 1710 €
Säästö ostaessasi kirjat Jameralta ** 140 - 810 €
Saat rahaa takaisin myydessäsi kirjasi Jameralle *** 200 - 450 €
Säästö yhteensä, kun ostat kirjasi Jameralta
ja myyt ne takaisin käytön jälkeen
340 - 1260 €

* Lähde: Lukiolaisten liitto
** Säästämäsi summa määräytyy sen mukaan hankitko kaikki kirjasi käytettynä edullisemmassa kuntoluokassa vai uutena. Jameralta saa uudetkin kirjat valmiiksi tingittyyn opiskelijahintaan ilman alennusprosenttien laskemista.
*** Ostohintoihin vaikuttaa mm. kirjojen uudistuminen. Mitä nopeammin kirjat myy käytön jälkeen Jameralle, sitä paremman hinnan niistä saa. Korvaus kirjoistasi voi olla myös suurempi tai pienempi.


SELVÄÄ SÄÄSTÖÄ ammatillisissa oppikirjoissa

Myymme myös ammatillisia oppikirjoja sekä käytettynä että uutena. Ammatilliset oppikirjat ovat meillä edullisia: uudetkin kirjat saat meiltä aina suoraan opiskelijahintaan, ja käytettyjä kirjoja ostamalla säästät vielä enemmän. Ostamme ammatillisia oppikirjoja ympäri vuoden, joten voit saada käytetyistä kirjoistasi vielä hyvän hinnan myymällä ne meille käytön jälkeen.

Ammatillisten alojen oppikirjakuluissa on paljon vaihtelua eri koulujen ja alojen välillä, joten yleispätevää taulukkoa niiden hinnoista ei ole mahdollista tehdä. Yllä näkyvää lukiokirjojen säästötaulukkoa voi kuitenkin soveltaa suuntaa-antavasti myös ammatillisissa oppikirjoissa säästämiseen. Jameran asiakkaana voit säästää jopa satasia opiskeluaikanasi!