Oppilaskuntayhteistyö

Oppilaskunnan ja Jameran yhteistyö

Jamera on ottanut keväällä 2002 käyttöön uuden tavan vähentää kierrätyksen kustannuksia ja jakaa syntynyt hyöty opiskelijoille ja oppilaskunnalle. Tarjoamme oppilaskunnalle yhteistyösopimusta, jossa oppilaskunta lupaa auttaa markkinoinnissa ja tilaisuuksien järjestämisessä. Kiitokseksi yhteistyöstä oppilaskunnan varoja kartutetaan vuosittain maksettavan markkinointimaksun, sekä keikkamyynneissä syntyvien ostojen ja myyntien tuoman bonuksen muodossa.

Oppilaskunnan tehtävät ja hyödyt

-Yhteistyösopimus, yhteyshenkilö-

Oppilaskunta tekee yhteistyösopimuksen Jameran kanssa. Sen jälkeen oppilaskunnasta valitaan yhteyshenkilö ja hänen yhteystietonsa toimitetaan Jameralle. Yhteyshenkilön tärkeimpänä tehtävänä on informoida Jameran väkeä omassa koulussa käytössä olevista oppikirjoista. Käytännössä tämä tarkoittaa siis kirjalistojen ja kurssitarjottimien sekä opiskelijoiden yhteistietojen toimittamista (siltä osin, kuin he ovat tietojensa luovuttamisen hyväksyneet) Jameralle ja huolehtimista siitä, että meillä on jatkuvasti ajan tasalla olevat tiedot mitä kirjoja ko. lukiossa käytetään. Oppilaskunnalle maksetaan vuosittaista markkinointimaksua yllä olevien listojen toimittamisesta.

-Tiedotus, informointi, avustaminen-

Oppilaskunta huolehtii Jameran avustuksella etukäteistiedotuksesta ennen myyntitilaisuutta. Oppilaskunnan ei kuitenkaan tarvitse myydä itsenäisesti vaan ainoastaan avustaa - myyjä tulee Jameralta ja mukana on kaikki muu tarvittava paitsi myyntipöydät. Tämän helpompaa yhteistyö ei voisi olla! Myyntitilaisuuden kirjoja ei myöskään tarvitse erikseen tilata etukäteen: Jamera toimii valintamyymälä-periaatteella, eli oppilaat ostavat myyntitilanteessa vain ne kirjat, joita tarvitsevat, ja tämän jälkeen Jamera huolehtii jäljelle jääneet kirjat takaisin varastoonsa. Oppilaskunnalle ei näin ollen jää ylimääräisiä kirjoja nurkkiin pyörimään, tai laskuja ostamatta jääneistä kirjoista.

Erillisestä sopimuksesta, varsinkin, jos keikkamatka on pitkä, voidaan lukion opiskelijoiden toimesta tehdä Jameralle kirjatilauslista, jotta keikalle saapuvilla myyjillä on varmasti oikea määrä myytäviä kirjoja mukanaan. Näissäkään tapauksissa ylimääräisiksi jääneet kirjat eivät jää oppilaskunnalle, vaan myyjät ottavat ne lähtiessään mukaansa ja palauttavat varastoon. Haluamme palvella ja välittää edullisia kirjoja kauemmaksikin!

-Korvaus hyvästä työstä-

Keikoilla tapahtuvien myyntien ja ostojen yhteismäärän mukaan oppilaskunnalle tilitettävä bonusalennus tuo lisävaroja oppilaskunnan toiminnan järjestämiseen. Mitä paremmin ja aktiivisemmin tiedotus ennen myyntitilaisuutta koulussa hoidetaan ja opiskelijat kirjoja ostavat ja myyvät, sen suurempi on tietysti oppilaskunnan bonuksen summa. Parhaat yhteyshenkilötkään eivät jää palkitsematta.


Yhteistyölukion opiskelijoiden edut

-Parempi palvelu paikanpäällä-

Myös opiskelijalle on oppilaskunnan ja Jameran välisestä sopimuksesta etuja. Pystymme palvelemaan parhaiten sopimuskoulujen opiskelijoita sekä myymälöissä, että koulujen myyntitilaisuuksissa, kun meillä on tiedossamme koulun kirjalista ja kurssitarjotin. Lisäksi järjestämme ylimääräisiä käytettyjen kirjojen ostotilaisuuksia ennen kaikkea kouluissa, joissa tiedämme asioiden hoituvan oppilaskunnan täydellä tuella. Ostamme myös muualta kuin meiltä alunperin ostettuja kirjoja hyvään hintaan! Sekä uusien, että käytettyjen myytävien kirjojen hinnat pysyvät tietenkin yhtä huikean edullisina kuin tähänkin asti, mutta palvelu paranee entisestään!

-Opiskelijan kanta-asiakasedut-

Pysyvänä kanta-asiakasetuna saat kaikki opiskelutarvikkeet kolme kahden hinnalla, tarjoamme sinulle edullisimman. Lisäksi maksamme kanta-asiakkaalle 10% enemmän rahaa meille myydyistä kirjoista!

Jameran kanta-asiakkaaksi voit liittyä myös lukion myyntitapahtumissa jättämällä yhteystietosi asiakaspalvelijallemme. Kanta-asiakkuus on maksuton.