Tule meille töihin

Etsitkö monipuolista työtä ja mukavia työkavereita? Nautitko siitä, että voit tarjota erinomaista asiakaspalvelua? Saatko ajoittaisesta kiireestä vain lisää virtaa? Sinusta voisi tulla jameralainen!


Jamera on oppikirjojen asiantuntija

Jamera aloitti lukiokirjojen kierrätyksen ostamalla kirjoja käteisellä vuonna 2001, ensimmäisenä Suomessa. Nykyään Jameralla on Suomen suurin oppikirjojen kierrätykseen erikoistunut verkosto: kuusi myymälää, suosittu verkkokauppa ja myyntitilaisuudet yhteistyölukioilla. Jamera kuuluu luottoluokitukseltaan AAA-ryhmään, mikä on tae luotettavuudesta ja hyvin hoidetusta toiminnasta.


Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoista yleensä TE-palveluiden kautta. Löydät tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat myös tältä sivulta. Mikäli olisit kiinnostunut muunlaisesta työstä Jameralla, voit aina lähettää avoimen hakemuksen siihen myymälään, jossa haluaisit työskennellä. Myymäläpäälliköiden ja vastuuhenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.
MYYJÄ, 4 paikkaa, Helsinki

Jamera Oy on oppikirjojen kierrätykseen ja erinomaiseen asiakaspalveluun erikoistunut kirjakauppa. Myymälämme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla, ja lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oppikirjaostoksiin verkkokauppamme kautta.

Haemme osa-aikaisia työntekijöitä molempiin Helsingin myymälöihimme. Toimipisteet sijaitsevat Kampissa (Kalevankatu 26) ja Kalliossa (Hämeentie 26).

Etsimme nyt reippaaseen joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia sesonkityöntekijöitä kesälle 2019. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu myymälällä ja verkkokaupan parissa, myymälän järjestely ja siivous, verkkokaupan pakkaaminen sekä muut monipuoliset kirjakaupan työtehtävät.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tilannetajua, olet ahkera ja sinulla on positiivinen asenne asiakaspalveluun kaikissa tilanteissa. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on tuntemusta lukio-opinnoista sekä arvostamme kokemusta kaupan alalta ja asiakaspalvelusta. Työssämme vaaditaan kykyä työskennellä joustavasti ryhmässä, mutta myös vastuullisesti yksin.

Etsimme sesonkityöntekijää vuoden kiireisimmälle ajalle heinä-elokuu. Perehdytys työhön tapahtuisi jo toukokuun puolivälissä kesäkuun ollessa hiljaisempi ja mahdollistaen vaikka lomailun. Työ tapahtuu pääasiassa myymälän aukioloaikoina, mutta kiireisenä aikana työt saattavat alkaa jo aikaisin aamulla tai ne voivat painottua iltoihin. Työ ei sovellu vielä lukiossa opiskeleville, sillä sesonkiaika sijoittuu lukioiden syyslukukauden alkuun. Määräajan päättyessä työsuhteen jatkuminen on mahdollista myymälöiden tarpeesta riippuen. Työtuntien määrä vaihtelee voimakkaasti Jameran myynti- ja ostosesonkien mukaan. Työvuorojen määrä voi siis vaihdella välillä 0-6 vuoroa/viikko riippuen myymälän tilanteesta.

Hakuaika päättyy 30.4.2019. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelollasi varustettuna sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@jamera.net. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään "Sesonkityöntekijä Helsinki". Kerro hakemuksessasi, mikä tekisi sinusta hyvän asiakaspalvelijan ja kuinka tämä työ sopisi elämäntilanteesi. Kerro myös pystyisikö tarvittaessa jatkamaan pidempään vai etsitkö töitä pelkästään kesäksi ja kummassa myymälässä ensisijaisesti haluaisit työskennellä. Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa mieluiten PDF-muodossa.

Lisätietoja voi tiedustella puhelimitse maanantaista tiistaihin Hämeentien myymälän myymäläpäälliköltä Tuija Alakuljulta numerosta 0407292513 ja keskiviikosta perjantaihin Kalevankadun myymälän myymäläpäälliköltä Ulla Haapaniemeltä numerosta 0415052782. Tiedustelut arkisin klo 14-16.