Tule meille töihin

Etsitkö monipuolista työtä ja mukavia työkavereita? Nautitko siitä, että voit tarjota erinomaista asiakaspalvelua? Saatko ajoittaisesta kiireestä vain lisää virtaa? Sinusta voisi tulla jameralainen!


Jamera on oppikirjojen asiantuntija

Jamera aloitti lukiokirjojen kierrätyksen ostamalla kirjoja käteisellä vuonna 2001, ensimmäisenä Suomessa. Nykyään Jameralla on Suomen suurin oppikirjojen kierrätykseen erikoistunut verkosto: kuusi myymälää, suosittu verkkokauppa ja myyntitilaisuudet yhteistyölukioilla. Jamera kuuluu luottoluokitukseltaan AAA-ryhmään, mikä on tae luotettavuudesta ja hyvin hoidetusta toiminnasta.


Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoista yleensä TE-palveluiden kautta. Löydät tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat myös tältä sivulta. Mikäli olisit kiinnostunut muunlaisesta työstä Jameralla, voit aina lähettää avoimen hakemuksen siihen myymälään, jossa haluaisit työskennellä. Myymäläpäälliköiden ja vastuuhenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.
MYYJÄ 3 kpl, Lahden myymälä

Etsimme nyt reippaaseen joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, tilannetajuisia ja ripeitä osa-aikaisia myyjiä.


Jos sinulla on positiivinen asenne asiakaspalveluun kaikissa tilanteissa, ajoittain kovan kiireenkin keskellä, saatat olla etsimämme henkilö. B-ajokortti ja pakettiauton ajotaito lasketaan eduksi. Tärkein työtehtäväsi on asiakaspalvelu. Lisäksi työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaiset myymälän työt kuten kassatyöskentely, myymälän ylläpito, tilausten purkaminen, kirjojen hyllytys, siivous ja verkkokaupan hoitaminen.


Työhön valittavalta vaaditaan, että hän pystyy sitoutumaan runsaampiin työmääriin etenkin lukioiden jaksonvaihteiden aikaan sekä kiireisimpänä aikana loppukesästä. Työtuntien määrä vaihtelee voimakkaasti Jameran sesonkien mukaan vuodenvaihteen ja alkukesän ollessa vuoden hiljaisinta aikaa ja loppukesän ja koulujen jaksonvaihteiden puolestaan kaikista kiireisintä aikaa. Työvuorojen määrä voi siis vaihdella välillä 0-6 vuoroa/viikko riippuen myymälän tilanteesta. Hiljaisena aikana työvuorojen väleissä ei kuitenkaan ole pitkiä taukoja. Työ tapahtuu pääasiassa myymälän aukioloaikoina, poikkeuksena kiireajat, jolloin työvuorot saattavat alkaa jo aikaisin aamulla. Työ ei sovellu vielä lukiossa opiskeleville, sillä kiireajat sijoittuvat koeviikoille ja jaksojen aloituspäiville.


Tarjoamme sinulle mukavan ja reilun työyhteisön, monipuolisen työn, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi, kokemusta asiakaspalvelusta sekä mahdollisuuden jatkuvaan työsuhteeseen vaikka koko opiskeluajaksesi. Työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan.


Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@jamera.net. Viestin otsikko: Lahden Jameralle. Kerro hakemuksessasi mikä tekisi sinusta hyvän asiakaspalvelijan. Perustele myös miten vaihtelevat työmäärät sopivat elämäntilanteeseesi ja kerro kuinka pitkäksi ajaksi haet töitä.
MYYJÄ 2 kpl, Oulun myymälä


Etsimme asioihin positiivisesti suhtautuvaa, oma-aloitteista, vastuuntuntoista ja reipasta osa-aikaista myyjää palvelukseemme. Jos lisäksi uskot pystyväsi tuottamaan erinomaista asiakaspalvelua tilanteessa kuin tilanteessa, ajoittain kovan kiireenkin keskellä, saatat olla etsimämme henkilö.


Työtehtävinä ovat mm. asiakaspalvelu, verkkokaupan pakkaaminen, myymälän järjestely ja siivous sekä muut kirjakaupan monipuoliset työtehtävät.
Työhön valittavalta vaaditaan, että hän pystyy tekemään töitä joustavasti ympäri vuoden, erityisesti lukioiden jaksonvaihteissa ja pääsesongin aikaan syksyisin. Suurin osa työvuoroista ajoittuu arkipäiville myymälän aukioloaikojen mukaan, mutta lukioiden jaksonvaihteissa myymälällä työskennellään myös aukioloaikojen ulkopuolella. Työtuntien määrä vaihtelee paljon Jameran sesonkien mukaan, joten työ sopii erityisen hyvin opiskelijalle tai sellaiselle henkilölle, joka ei tarvitse tasaista määrää työtunteja ympäri vuoden.


Tarjoamme sinulle mukavan ja reilun työyhteisön, monipuolisen työn, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi, kokemusta asiakaspalvelusta sekä mahdollisuuden jatkuvaan työsuhteeseen vaikka koko opiskeluajaksesi. Kerrothan hakemuksessasi, miten osa-aikatyö sopii elämääsi tulevaisuudessa.


Ajokortti ja kokemus lukio-opiskelusta katsotaan eduksi. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, tärkeintä on hyvä asenne työntekoon ja uuden oppimiseen.


Työhakemukset ansioluetteloineen voi lähettää osoitteeseen: rekrytointi@jamera.net. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään "Oulu osa-aikainen myyjä". Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuun aikana.