Toimitukset

Hanki oppikirjat fiksusti

Verkkokaupan toimitukset

Matkahuolto Lähellä-paketti 5,10 €

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset).  Voit seurata paketin kulkua Matkahuollon lähetysten seurantapalvelussa. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Matkahuollon toimipisteet säilyttävät paketteja 7 vuorokautta. Matkahuolto luovuttaa paketin vain sille henkilölle, jolle paketti on osoitettu. Tarvittaessa voit tehdä toiselle henkilölle valtakirjan.
Ilmainen toimitus yli 130€ tilauksiin.

Pikkupaketti 3,90 €

Postin pikkupaketilla kulkee yksi normaalikokoinen kirja tai pieniä oheistuotteita, jotka mahtuvat postilaatikkoon tai postiluukusta. Pikkupaketti toimitetaan normaalin kirjepostin mukana 3-6 arkipäivän kuluessa kaikkialle Suomeen (haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa). Huomioithan, että tiistaisin ei pääsääntöisesti jaeta kirjepostia ja postin jakelupäivissä saattaa olla alueellisia poikkeuksia. Pikkupaketin kulkua voi seurata Postin lähetysten seurantapalvelun kautta.

Postipaketti 5,10 €

Postipaketti noudetaan valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Posti toimittaa paketin perille pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä siitä, kun paketti on annettu Postin kuljetettavaksi. Postipaketin seurantakoodin saat toimitusvahvistuksemme yhteydessä. Paketin kulkua voit seurata Postin lähetysten seurantapalvelussa. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Postin toimipisteet säilyttävät paketteja 7 vuorokautta.
Ilmainen toimitus yli 130€ tilauksiin.

Postin kotiinkuljetus 7,70 € / 11,70 €

Postin kotiinkuljetuksen hinta on 7,70€ yli 130 euron tilauksissa ja 11,70€ alle 130 euron tilauksissa. Huom.! Kotiinkuljetukseen ei ole mahdollista yhdistää postiennakkomaksua.

Postin kotiinkuljetus toimitetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen. Posti ottaa vastaanottajaan yhteyttä sopiakseen toimitusaikavälistä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, ja muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Posti ottaa sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa sopiakseen toimitusaikavälin kotiosoitteeseesi. Posti ottaa aina vastaanottajaan yhteyttä toimitusajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. 

Palveluun kuuluu yksi toimituskerta. Jos vastaanottaja ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu tai vastaanottaja voi pyytää paketin noudettavaksi Postin toimipisteeseen.

Voit tarkistaa Postin sivuilta tästä linkistä mihin aikoihin kotiinkuljetus on mahdollinen asuinalueellasi. 

Sähköposti 0 €

Digitaaliset materiaalit (Otavan kustantamat digikirjat) toimitetaan sähköpostilla. Ohjeet ja aktivointikoodit digikirjojen käyttöönottoon toimitetaan sähköpostiisi heti tilausvahvistuksessa. Sähköpostijärjestelmät ohjaavat posteja eri tavoin, joten tarkistathan kaikki kansiot, myös roskapostikansion. 

Verkkokaupan palautukset

Palautusoikeus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tutustu palautusohjeisiimme.

Toimitusehdot

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Jamera Oy (Jamera) ja sen asiakkaiden (Asiakas) Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa.

Jameran verkkokirjakauppa toimittaa tilauksia vain manner-Suomeen. Emme toimita verkkokauppatilauksia ulkomaille.

Internetin välityksellä tapahtuvan tilauksen yhteydessä sitova kauppasopimus syntyy, kun Jamera on vahvistanut tilauksen. Alaikäinen tilaaja tarvitsee tilauksen tekemiseen huoltajan luvan.

Tilatun tuotteen hinta on aina palvelun sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Alle 130 euron tilauksissa tilauksen loppusummaan lisätään myös toimituskulut ja mahdollisesti myös postiennakkomaksu tai laskutuslisä. Mikäli maksutavaksi on valittu Walley Lasku / Tililuotto, Walley lisää laskun loppusummaan laskutuspalkkion 3,80 €. Lisää Walley Lasku / Tililuotosta täällä.

Jos tuote toimitetaan Asiakkaalle postitse tai Matkahuollon välityksellä, hintaan lisätään alle 130 euron tilauksissa toimituskulut ja mahdollinen postiennakkomaksu tai laskutuslisä. Jamera voi toimittaa pienet paketit kuten yhden kirjan tilaukset Postin pikkupakettina kotiin, sillä edellytyksellä, että asiakas maksaa tilauksensa etukäteen Paytrail-palvelun kautta joko verkkomaksuna, luottokortilla tai MobilePaylla tai on valinnut maksutavaksi Paytrail-palvelussa Walley Lasku / Tililuoton. Postimaksua peritään tässä tapauksessa 3,90 euroa. Toimitusmaksu Matkahuollon toimipisteisiin tai pakettiautomaatteihin on 5,10 euroa, Postin toimipisteisiin tai pakettiautomaatteihin on 5,10 euroa. Toimitusmaksua ei peritä, jos tilaus on yli 130 euroa. Mikäli maksutavaksi on valittu postiennakko, lisätään tilauksen loppusummaan postiennakkomaksulisä, joka on 6 euroa.

Toimitamme tilatut tuotteet Postin ja Matkahuollon kuljetettavaksi yleensä 2-3 työpäivän kuluessa, mikäli tuotetta on Jameran varastossa. Mikäli tilauksessa on tuotteita, jotka kuuluvat tilausvalikoimaan, toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi. Tilausvalikoiman tuotteet tilataan kustantajilta, jolloin toimitusaika määräytyy kustantajien toimitusaikojen mukaan. Tavallisimmin tilausvalikoiman tuotteita sisältävät tilaukset toimitetaan 1-2 viikon kuluessa. Postin tai Matkahuollon käsittely- ja toimitusaika on lisättävä toimitusaikaan. Ilmoitettu toimitusaika on ainoastaan ohjeellinen eikä sido Jameraa.

Digikirjat pyritään toimittamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Digikirjojen aktivointikoodin asiakkaalle toimittaa Kirjavälitys Oy. Digikirjoja voi käyttää Otavan Opiskelijan maailmassa, osoitteessa opiskelija.otava.fi.

Jamera ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai vahingoista.

Asiakas vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Asiakas on vastuussa asiakastunnuksensa ja salasanansa salassapidosta ja on velvollinen säilyttämään asiakastunnustaan ja salasanaansa huolellisesti.

Tuote voi olla joko tilapäisesti loppu, tai se ei ole vielä ilmestynyt. Tarkempia tietoja saadaksesi ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 338 2520 tai asiakaspalvelu@jamera.net. Autamme mielellämme kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä!

Jos toimitus on puutteellinen tuotteiden toimitusongelmien vuoksi, saat lähetyksen mukana jälkitoimituslähetteen, johon puutteet on kirjattu. Jälkitoimitettavat tuotteet toimitetaan Sinulle mahdollisimman pian ilman lisätoimituskuluja. Jos jälkitoimituslähete puuttuu ja tilauksesi on edelleen puutteellinen, kannattaa ensimmäiseksi varmistaa, että kaikki tuotteet ovat varmasti rekisteröityneet tilaukseesi/tilausvahvistukseesi.
Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 338 2520 tai sähköpostitse
 asiakaspalvelu@jamera.net.

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä ilmoittamalla peruutuksesta suullisesti tai kirjallisesti neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Vastaanottopäivää ei lasketa peruuttamisaikaan.

Palautettavan uuden tuotteen tulee olla käyttämätön, uuden veroinen ja myyntikuntoinen. Pakkauksessa myydyn tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa. Kuluttaja voi palauttaa tilatun tuotteen peruuttamisajan kuluessa maksutta noudattamalla palautusohjeita. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi palauttaa myös Jameran myymälään. Tällöin asiakkaalla on ehdottomasti oltava mukanaan kuitti/lähete, jotta ostos voidaan todentaa Jameraan.

HUOM! Mikäli asiakas palauttaa tuotteet muulla tavalla kuin asiakaspalautuksena, emme korvaa palautuksesta johtuvia postituskuluja!

Tilauksen peruuttamisesta voi ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@jamera.net tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 338 2520.

Otavan digikirjoilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen voit tehdä täyttämällä digikirjojen palautuslomakkeen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. HUOM! Digikirjalla on palautusoikeus vain jos tuotetta EI ole aktivoitu käyttöön.

Jameran verkkokauppa on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille ja Suomessa toimiville yrityksille tai julkisyhteisöille. Verkkokauppa toimittaa tuotteita vain manner-Suomeen. Ennen tilausta Asiakas voi rekisteröityä Jameran verkkokaupan käyttäjäksi. Asiakas rekisteröityy käyttäjäksi täyttämällä rekisteröintilomakkeen. Rekisteröitymisen yhteydessä Asiakas valitsee henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilauksen voi tehdä myös rekisteröitymättä.

Rekisteröitymällä tai verkkokaupasta tilaamalla Asiakas vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä. Rekisteröitymällä tai tilaamalla asiakas osoittaa myös hyväksyvänsä tietojensa käytön Jameran tietosuojaselosteen
osoittamalla tavalla.

Jameralla on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Asiakkaalle sähköpostitse, kirjeellä tai verkkokaupan kotisivuilla. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että Asiakkaan tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassaolleita ehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Jameran ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.