Jameralla on kattava valikoima kirjoja ja muita tuotteita opiskeluun

Lukiokirjat

Ammatilliset
oppikirjat

Pääsykoekirjat

Myymälöidemme ja verkkokauppamme valikoimaan kuuluvat sekä käytetyt että uudet suomenkieliset oppikirjat lukioihin ja ammatillisiin opintoihin. Meiltä saat suomalaisten kustantajien pääsykoekirjoja ja osa oppikirjoista on käytössä myös korkeakoulujen kurssikirjoina.

Suomenkielisten oppikirjojen lisäksi myymme uuden opetussuunnitelman mukaisia ruotsinkielisiä lukiokirjoja verkkokaupassamme ja Helsingin Kalevankadun myymälässämme.

Valikoimaamme kuuluu myös digitaalisia oppimateriaaleja, kuten digikirjoja sekä lisenssejä esimerkiksi laskinohjelmistoihin ja sähköisiin sanakirjapalveluihin. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima opiskelutarvikkeita, kuten kyniä, vihkoja ja laskimia. Hintamme ovat aina opiskelijaystävälliset - ja yhtä edulliset kaikille!

>> Katso täältä, paljonko voit säästää rahaa Jameran asiakkaana!


Kirjojen kuntoluokat

Jaottelemme ostamamme oppikirjat niiden kunnon mukaan joko siniseen tai vihreään kuntoluokkaan.

Sinisen kuntoluokan oppikirjat ovat lähes uudenveroisia, reaaliaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa osa tehtävistä voi olla lyijykynällä tehtyjä.

Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä saattaa olla esimerkiksi alleviivauksia tai kannet voivat olla kuluneet. Kirja luokitellaan yleensä vihreäksi, mikäli merkintöihin on käytetty muuta kuin lyijykynää. Vihreän kuntoluokan kirjat voivat kuitenkin olla todella siistejäkin.
Vihreän kuntoluokan kirjoja voi ostaa vain myymälöistä.


Kunto Kuvaus Muita tietoja

Uusi

Uusi kirja edulliseen hintaan.

Saatavilla sekä verkkokaupasta että myymälöistä.

   Erittäin hyväkuntoinen käytetty kirja. Hinta 25-44% uutta kirjaa edullisempi! Kaikki verkkokaupan käytetyt kirjat ovat sinistä kuntoluokkaa.
Edullinen käytetty kirja. Hinta 44-70% uutta kirjaa edullisempi!    Ei saatavilla verkkokaupasta.