Siirry verkkokauppaan


Verkkokaupastamme käytetyt ja uudet kirjat edullisesti

Jameran verkkokaupasta saat käytetyt ja uudet lukio- ja ammattioppikirjat erittäin edullisesti. Valikoimaamme kuuluvat myös Otavan digikirjat, pääsykoekirjat, opiskelutarvikkeet ja laskimet. Käytettyjä kirjoja ostamalla säästät vielä enemmän - koko lukioaikana jopa satoja euroja.

Lähes kaikki tilaukset pakataan jo tilauspäivänä!

  • Kaikki verkkokaupassamme myytävät käytetyt kirjat ovat sisällöltään samoja kuin vastaavat uudet kirjat - ja hyväkuntoisia.

  • Verkkokaupastamme tilatuilla kirjoilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusohjeen voit ladata PDF-tiedostona tästä ja tulostaa tarvittaessa. Kesällä seuraavaa lukuvuotta varten ostetuilla kirjoilla on pidennetty vaihto-oikeus elokuun loppuun asti - voit siis huoletta ostaa kirjat hyvissä ajoin.


Maksu- ja toimitustavat

Maksutapoina verkkokaupassamme toimivat Paytrail-palvelun välityksellä maksettu verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu ja MobilePay, sekä lasku ja postiennakko. Paytrail-palvelun kautta maksettuihin tilauksiin ei tule lainkaan maksutavan kuluja. Laskutuslisä on 2,90€ ja postiennakkomaksu on 5€.

Toimitustavaksi voit valita itsellesi parhaiten sopivan Postin tai Matkahuollon toimipisteen tai Postin kotiinkuljetuksen. Yhden kirjan tai opiskelutarvikkeet voit tilata Postin pikkupakettina suoraan kotiisi. 

Tarkemmat kuvaukset maksu- ja toimitustavoista löydät täältä.


Kirjojen kuntoluokitus

Jameran verkkokaupassa oppikirjoja on myynnissä täysin uutena sekä käytettynä. Kaikki käytetyt kirjat ovat hyväkuntoisia ja sisällöltään samoja kuin vastaavat uudet kirjat.

Kuvauksen kuntoluokista löydät täältä.


Verkkokaupan palautusoikeus

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, kun tuotteet ovat samassa kunnossa kuin ostettaessa. Kesällä seuraavaa lukuvuotta varten ostetuilla kirjoilla on pidennetty palautusoikeus elokuun loppuun saakka. Jos ostat kesällä koko vuoden oppikirjat ja kirja vaihtuu lukuvuoden aikana, voit vaihtaa kirjan kuittia vastaan, mikäli voimme yhdessä todeta muutoksen koulun kirjalistassa tai painoksen vaihtuneen.

Palautus on sinulle maksutonta, kun toimit ohjeiden mukaan.

Tarkat palautusohjeet löydät täältä.