Kirjojen kuntoluokat Jameran verkkokaupassa

Jaottelemme ostamamme oppikirjat niiden kunnon mukaan joko siniseen tai vihreään kuntoluokkaan. Verkkokaupassa myytävät käytetyt kirjat ovat aina erittäin hyväkuntoisia sinisen kuntoluokan kirjoja. Tarkemmat kuvaukset kuntoluokista löydät taulukon alta.


Kunto Kuvaus Muita tietoja

Uusi

Uusi kirja edulliseen hintaan.

Saatavilla sekä verkkokaupasta että myymälöistä.

   Erittäin hyväkuntoinen käytetty kirja. Hinta 25-44% uutta kirjaa edullisempi!

Saatavilla sekä verkkokaupasta että myymälöistä. Verkkokaupasta sinisen kirjan tilatessasi valikoimme hyllystä erityisen siistin kirjan.

Edullinen käytetty kirja. Hinta 44-70% uutta kirjaa edullisempi!    Saatavilla vain myymälöistä.

 


Sinisen kuntoluokan oppikirjat ovat erittäin hyväkuntoisia kirjoja. Reaaliaineiden kirjoissa on vähäisiä merkintöjä tai niitä ei ole ollenkaan ja kannet ovat siistit. Tehtäväkirjoissa osa tehtävistä voi olla lyijykynällä tehtyjä, mutta valitsemme verkkokauppatilauksiin aina parhaan mahdollisen kappaleen.

Vihreän kuntoluokan oppikirjoja voi ostaa vain myymälöistä. Vihreän kuntoluokan kirjat ovat edullisempia kuin verkkokaupan siniset oppikirjat. Vihrän kuntoluokan kirjoissa saattaa olla esimerkiksi alleviivauksia tai kannet voivat olla kuluneet. Kirja luokitellaan yleensä vihreään kuntoluokkaan, mikäli merkintöihin on käytetty muuta kuin lyijykynää.
Vihreän kuntoluokan kirjoja voi ostaa vain myymälöistä.