Maksu- ja toimitustavat Jameran verkkokaupassa

Tilauksen loppusummaan lisätään maksutavan kulut sekä valitun toimitustavan kulut.

Toimituskuluja ei tule lainkaan, kun tilaat kerralla yli 130 eurolla ja maksat tilauksen heti Paytrail-palvelun kautta!

Maksutapoja on uudistettu. Mikäli haluat maksaa ostoksesi laskulla, löydät Collector Laskun yhtenä maksutapana Paytrail-palvelussa.


Maksutavat ja -kulut

Maksu verkkomaksulla, luottokortilla tai MobilePaylla Paytrail-palvelun kautta 0 €

Paytrail-palvelun välityksellä maksetuista luottokortti-, verkko- tai MobilePay-maksuista ei peritä kuluja. Hyväksytyt luottokortit ovat Visa, MasterCard, Diners Club sekä American Express. Paytrail-palvelun kautta verkkomaksun voi suorittaa seuraavien pankkien tililtä: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken.

Collector Lasku/Osamaksu Paytrail-palvelun kautta 2,95 € (Collector Bank lisää laskutuslisän laskun loppusummaan)

Voit valita Paytrail-palvelussa maksutavaksi myös Collector Laskun/Osamaksun. Collector Laskulla saat korotonta maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio. Lasku toimitetaan tilauksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Lasku löytyy myös Collectorin verkkopalvelusta.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Luotonantajana toimii Collector Bank AB. Tutustu Collector Lasku/Osamaksun palvelukuvaukseen ja yleisiin lasku- ja tililuottotietoihin.

Tarvitset palvelussa tunnistautumiseen pankkitunnukset.

Posti- / bussiennakko 5 €

Tilaus maksetaan noudettaessa paketti Postin tai Matkahuollon toimipisteestä.
Mikäli tilaat tuotteita yli 200 euron arvosta ja valitset maksutavaksi postiennakon, perimme postiennakkomaksun sijaan ainoastaan 2,9 euron laskutuslisän.

Postin toimipisteet säilyttävät paketteja 7 vuorokautta. Matkahuollon toimipisteet säilyttävät paketteja 14 vuorokautta.


Toimitustavat ja -kulut

Yli 130 euron tilaukset 0 €
Saat tilauksesi ilman Postin tai Matkahuollon lähetyskuluja, kun tilaat kerralla yli 130 eurolla!

Pikkupaketti 3,50 €
Postin pikkupaketilla kulkee yksi normaalikokoinen kirja tai pieniä oheistuotteita Postin pikkupakettina, joka mahtuu postilaatikkoon tai postiluukusta. Pikkupaketti toimitetaan kaikkialle Suomeen aina päiväpostin mukana. Pikkupaketin kulkua voi seurata Postin lähetysten seurantapalvelun kautta.

Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset).  Voit seurata paketin kulkua Matkahuollon lähetysten seurantapalvelussa. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Matkahuollon toimipisteet säilyttävät paketteja 14 vuorokautta.

Postipaketti 4,90 €
Postipaketti, joka noudetaan valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Posti toimittaa paketin perille pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä siitä, kun paketti on annettu Postin kuljetettavaksi. Postipaketin seurantakoodin saat toimitusvahvistuksemme yhteydessä. Paketin kulkua voit seurata Postin lähetysten seurantapalvelussa. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Postin toimipisteet säilyttävät paketteja 7 vuorokautta.

Postin kotiinkuljetus 7,50€ (yli 130 euron tilauksissa) tai 11€ (alle 130 euron tilauksissa)
Postin kotiinkuljetus toimitetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen. Posti ottaa vastaanottajaan yhteyttä sopiakseen toimitusaikavälistä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, ja muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Lisätietoa kotiinkuljetuksesta täällä.

Sähköposti 0 € 

Digitaaliset materiaalit (Otavan kustantamat digikirjat, Mot Online -sanakirjat ja RedFox Pro -kielipalvelun lisenssit) toimitetaan sähköpostilla. Ohjeet ja aktivointikoodit digikirjojen käyttöönottoon toimitetaan sähköpostiisi heti tilausvahvistuksessa.