Maksu- ja toimitustavat Jameran verkkokaupassa

Tilauksen loppusummaan lisätään maksutavan kulut sekä valitun toimitustavan kulut.


Maksu- ja toimituskuluja ei tule lainkaan, kun tilaat kerralla yli 100 eurolla ja maksat tilauksen heti!

Kun tilaat yli 100 eurolla ja maksat tilauksen Paytrail-palvelun kautta verkkomaksuna, luottokorttimaksuna tai MobilePaylla, saat tilauksesi lähimpään Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen ilman maksu- ja toimituskuluja.


Maksutavat ja -kulut

Maksu Paytrail-palvelun kautta 0 €

Paytrail-palvelun välityksellä maksettu luottokorttimaksu, verkkomaksu tai MobilePay. Hyväksytyt luottokortit ovat Visa, MasterCard, Diners Club sekä American Express. Paytrail-palvelun kautta verkkomaksun voi suorittaa seuraavien pankkien tililtä: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken.

Lasku 2,90 €
Laskun voi valita maksutavaksi alle 200€ arvoisille tilauksille. Lasku toimitetaan tilauksen mukana ja eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua tilauksen toimituspäivästä. Laskulla tilattaessa asiakkaan luottotiedot voidaan tarkistaa.

Posti- / bussiennakko 5 €
Tilaus maksetaan noudettaessa paketti Postin tai Matkahuollon toimipisteestä.

Yli 200 euron tilaukset, joita ei ole maksettu tilauksen yhteydessä Paytrail-palvelun kautta verkkomaksuna tai luottokortilla, lähetetään aina postiennakkona. Tällöin kuitenkin postiennakkomaksun sijasta peritään vain 2,9 euron laskutuslisä. Jamera pidättää oikeuden lähettää laskulla tilatut alle 200 euron tilauksetkin postiennakolla.

Postin toimipisteet säilyttävät paketteja 7 vuorokautta. Matkahuollon toimipisteet säilyttävät paketteja 14 vuorokautta.


Toimitustavat ja -kulut

Yli 100 euron tilaukset 0 €
Saat tilauksesi ilman postin tai Matkahuollon pakettikuluja, kun tilaat kerralla yli 100 eurolla!

Kirje 2 €
Priority-kirje, joka jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti ensimmäisenä arkipäivänä postituspäivästä lukien. Kirjeenä voi tilata yhden normaalikokoisen kirjan tai pieniä oheistuotteita. Kirjelähetyksessä ei ole postinseurantakoodia. Kirjeelle ei voi valita maksutavaksi postiennakkoa.

Nouto Matkahuollosta 4 €
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset).  Voit seurata paketin kulkua Matkahuollon lähetystenseurantapalvelussa. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Matkahuollon toimipisteet säilyttävät paketteja 14 vuorokautta.

Postipaketti 4 €
Postipaketti, joka noudetaan valitsemastasi postista tai postin pakettiautomaatista. Posti toimittaa paketin perille pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä siitä, kun paketti on annettu Postin kuljetettavaksi. Postipaketin seurantakoodin saat toimitusvahvistuksemme yhteydessä. Paketin kulkua voit seurata koodin avulla Postin lähetystenseurantapalvelussa. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Postin toimipisteet säilyttävät paketteja 7 vuorokautta.

Postin kotiinkuljetus 6€ (yli sadan euron tilauksissa) tai 10€ (alle sadan euron tilauksissa)
Postin Express Flex 21 -paketti, joka toimitetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen. Posti ottaa vastaanottajaan yhteyttä sopiakseen toimitusaikavälistä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, ja muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Lisätietoa kotiinkuljetuksesta täällä.

Sähköposti 0 € 

Digitaaliset materiaalit (Otavan kustantamat digikirjat, Mot Online -sanakirjat ja RedFox Pro -kielipalvelun lisenssit) toimitetaan sähköpostilla. Ohjeet ja aktivointikoodit digikirjojen käyttöönottoon toimitetaan sähköpostiisi heti tilausvahvistuksessa, jos tilaus maksetaan tilaamisen yhteydessä. Laskulla tehdyt digituotetilaukset toimitamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.