Postin kotiinkuljetus (Express Flex 21)

Voit tilata Jameran verkkokaupasta tilauksesi myös kotiin toimitettuna. Alle sadan euron tilauksissa kotiinkuljetus maksaa 10 euroa ja yli sadan euron tilauksissa 6 euroa.

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti ottaa sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa sopiakseen toimitusaikavälin kotiosoitteeseesi.
Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Posti ottaa aina vastaanottajaan yhteyttä toimitusajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi.

Varmistathan, että tilauslomakkeeseen antamasi puhelinnumeroon varmasti käytössä ja oikein!

Palveluun kuuluu yksi toimituskerta. Jos vastaanottaja ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu tai vastaanottaja voi pyytää paketin noudettavaksi Postin toimipisteeseen.

Kotiinkuljetukseen ei ole mahdollista yhdistää postiennakkomaksua.

Voit tarkistaa Postin sivuilta tästä linkistä mihin aikoihin kotiinkuljetus on mahdollinen asuinalueellasi. Paketin lähetyspaikaksi voit syöttää esimerkiksi Jyväskylän myymälän postinumeron 40100. Koska Jamera kuitenkin toimittaa verkkokauppatilauksia kaikista myymälöistä, voi toimitusaika poiketa esimerkkivälin antamasta.