Kirjojen kuntoluokat Jameran verkkokaupassa

Jaottelemme ostamamme oppikirjat niiden kunnon mukaan joko siniseen tai vihreään kuntoluokkaan. Verkkokaupassa myytävät käytetyt kirjat ovat aina sinisen kuntoluokan kirjoja, mutta joistakin tehtäväkirjoista on tarjolla myös edullisin-merkittyjä kirjoja. Tarkemmat kuvaukset kuntoluokista löydät taulukon alta.


Kunto Kuvaus Muita tietoja

Uusi

Uusi kirja edulliseen hintaan.

Saatavilla sekä verkkokaupasta että myymälöistä.

   Erittäin hyväkuntoinen käytetty kirja. Hinta 25-44% uutta kirjaa edullisempi!

Saatavilla sekä verkkokaupasta että myymälöistä. Verkkokaupasta sinisen kirjan tilatessasi valikoimme hyllystä erityisen siistin kirjan.

Hyväkuntoinen käytetty kirja. Kuntoluokka koskee vain joitakin tehtäväkirjoja. Sinistä edullisempi. Saatavilla vain verkkokaupasta. Satunnaisesti hyllystä valittu sinisen kuntoluokan kirja, jossa voi olla useita lyjykynällä täytettyjä tehtäviä.
Edullinen käytetty kirja. Hinta 44-70% uutta kirjaa edullisempi!    Saatavilla vain myymälöistä.

 


Sinisen kuntoluokan oppikirjat ovat lähes uudenveroisia, reaaliaineiden kirjoissa ei ole yleensä ollenkaan merkintöjä sisällä tai merkintöjä on hyvin vähän, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa osa tehtävistä voi olla lyijykynällä tehtyjä, mutta valitsemme verkkokauppatilauksiin sinisen kuntoluokan kirjoista aina parhaan mahdollisen kappaleen.

Edullisin-kuntoluokan oppikirjoja voi ostaa vain verkkokaupasta, ja tätä luokittelua käytetään vain tehtäväkirjojen kohdalla. Edullisin-kuntoluokan tehtäväkirjaan voi olla täytetty iso osa tehtävistä lyijykynällä. Kaikki sivut ovat tallessa ja ehjiä. Kirja on muutenkin käyttökelpoinen, mikäli itse pyyhkii tehtävät tai merkinnät eivät häiritse omaa opiskelua. Edullisin-kuntoluokan kirjat ovat sinistä kuntoluokkaa edullisempia.

Vihreän kuntoluokan oppikirjoja voi ostaa vain myymälöistä. Vihreän kuntoluokan kirjat ovat kaikkein edullisimpia. Niissä saattaa olla esimerkiksi alleviivauksia sisäsivuilla tai kannet voivat olla kuluneet. Kirja tarroitetaan yleensä vihreäksi, mikäli merkintöihin on käytetty muuta kuin lyijykynää. Vihreän kuntoluokan kirjat voivat kuitenkin olla todella siistejäkin. Vihreän kuntoluokan kirjoja voi ostaa vain myymälöistä.