Verkkokauppatilauksen palautusohjeet

Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi palauttaa 14 vuorokauden kuluessa niiden vastaanottamisesta.

Kesällä seuraavaa lukuvuotta varten tilatuilla kirjoilla on pidennetty vaihto-oikeus elokuun loppuun saakka (ei koske digikirjoja).

Palauttaminen on maksutonta, kun toimit näiden ohjeiden mukaan.

1) Täytä palautuslomake, jonka sait tilauksen mukana. Jos lomake on kadonnut, voit tulostaa uuden täältä (PDF) tai liittää palautuksen mukaan paperin, johon olet kirjoittanut vähintään nimesi ja yhteystietosi sekä tilauksesi laskun numeron.

2) Pakkaa palautettavat tuotteet niin, että ne eivät kärsi kuljetuksessa. Tavallinen kirjekuori tai väljä laatikko eivät riitä suojaamaan kolhuilta ja kosteudelta, joten pakkaa tuotteet tiiviisti esimerkiksi pahvin, kuplamuovin tai muun suojaavan materiaalin avulla.

3) Kirjoita paketin päälle ilmaiseen palautukseen oikeuttava palautustunnus ja palautusosoite.

Valitse palautustunnus sen mukaan, lähetätkö palautuksen Matkahuollon vai Postin kautta. Matkahuollon kautta tilatun paketin voi palauttaa siihen Matkahuollon toimipisteeseen, josta se on noudettu. Jos palautat Matkahuollon paketin Postin toimipisteeseen, poista paketista Matkahuollon pakettikortti.

Matkahuollon palautustunnus: 9504701
Postin palautustunnus: 613554

Palautusosoite:
Jamera Oy
Gummeruksenkatu 5
40100 Jyväskylä

4) Hyvitys maksetaan kahden viikon sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille.


HUOM!

• Jos toimituksessa on ollut virhe tai se on puutteellinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla asiakaspalvelu@jamera.net tai puhelimitse 050 3382520 (ma-pe klo 11-17.30), jotta voimme korjata asian mahdollisimman pian.

• Jos tilasit vahingossa väärän kirjan ja tarvitset toisen sen tilalle, kannattaa Sinun tehdä tarvitsemastasi kirjasta uusi tilaus verkkokaupassamme.

• Palautettavan tuotteen hintaa ei voi vähentää seuraavista tilauksista.

• Voimme hyvittää uudesta kirjasta täyden hinnan vain, jos sen voi edelleen myydä uutena; siinä ei ole merkintöjä, päällystystä, taittumia tai muita käytön jälkiä. Jos tuote myydään pakkauksessa (esim. laskimet), sen voi palauttaa vain jos myyntipakkausta ei ole avattu.

• Jos olet tilannut kirjasi laskulla, voit vähentää palauttamasi kirjan hinnan laskun loppusummasta. Emme automaattisesti lähetä uutta laskua. Vaikka laskun loppusumma muuttuisikin, laskun viitenumero ja eräpäivä ovat edelleen samat.

• Palautukset saapuvat meille yleensä noin viikon sisällä siitä, kun ne on toimitettu postiin tai Matkahuoltoon, joten palautuksen mukana ei kannata lähettää kiireellisiä viestejä tai kirjanvaihtopyyntöjä. Kiireellisissä asioissa ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme.

• Jos kirjat on palautettu muuten kuin asiakaspalautuksena, emme hyvitä postikuluja.


DIGITUOTTEET
MOT Online sanakirjoilla, RedFox Pro -lisensseillä ja Otavan digikirjoilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen voit tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. HUOM! Digikirjalla on palautusoikeus vain jos tuotetta ei ole aktivoitu käyttöön.


Kaikissa palautuksiin ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla asiakaspalvelu@jamera.net tai puhelimitse 050 3382520 (ma-pe klo 11-17.30).