Maksutavat ja toimitustavat Jameran verkkokaupassa

Tilauksen loppusummaan lisätään maksutavan kulut sekä valitun toimitustavan kulut.


Maksu- ja toimituskuluja ei tule lainkaan, kun tilaat kerralla yli 100 eurolla ja maksat tilauksen heti!

Kun tilaat yli 100 eurolla ja maksat tilauksen verkkopankissa tai Paytrail-maksuna, saat tilauksesi lähimpään Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen ilman maksu- ja toimituskuluja.


Maksutavat ja -kulut

Maksu verkkopankissa 0 €
Tilaus maksetaan verkkopankissa tilauksen tekemisen yhteydessä. Sopimuspankkejamme ovat Nordea, Osuuspankki, Danske Bank.

Paytrail-maksu 0 €

Paytrail-palvelun välityksellä maksettu luottokorttimaksu, verkkomaksu tai MobilePay. Hyväksytyt luottokortit ovat Visa, MasterCard, Diners Club sekä American Express. Paytrail-palvelun kautta verkkomaksun voi suorittaa seuraavien pankkien tililtä: Aktia, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken.

Lasku 2,90 €
Laskun voi valita maksutavaksi alle 200€ arvoisille tilauksille. Lasku toimitetaan tilauksen mukana ja eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua tilauksen toimituspäivästä. Laskulla tilattaessa asiakkaan luottotiedot voidaan tarkistaa.

Posti- / bussiennakko 5 €
Tilaus maksetaan noudettaessa paketti Postin tai Matkahuollon toimipisteestä.


Yli 200 euron tilaukset, joita ei ole maksettu tilauksen yhteydessä verkkopankissa tai Paytrail-palvelun kautta, lähetetään aina postiennakkona. Tällöin kuitenkin postiennakkomaksun sijasta peritään vain 2,9 euron laskutuslisä. Jamera pidättää oikeuden lähettää laskulla tilatut alle 200 euron tilauksetkin postiennakolla.


Toimitustavat ja -kulut

Yli 100 euron tilaukset 0 €
Saat tilauksesi ilman postin tai Matkahuollon pakettikuluja, kun tilaat kerralla yli 100 eurolla!

Kirje 2 €
Priority-kirje, joka jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti ensimmäisenä arkipäivänä postituspäivästä lukien. Kirjeenä voi tilata yhden normaalikokoisen kirjan tai pieniä oheistuotteita. Kirjelähetyksessä ei ole postinseurantakoodia. Kirjeelle ei voi valita maksutavaksi postiennakkoa.

Nouto Matkahuollosta 4 €
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata paketin kulkua Matkahuollon lähetystenseurantapalvelussa.

Postipaketti 4 €
Postin 16-paketti, joka noudetaan lähimmästä postista. Posti toimittaa paketin perille pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä siitä, kun paketti on annettu Postin kuljetettavaksi. Postipaketin seurantakoodin saat toimitusvahvistuksemme yhteydessä. Paketin kulkua voit seurata koodin avulla Postin lähetystenseurantapalvelussa.

Postin kotiinkuljetus 6€ (yli sadan euron tilauksissa) tai 10€ (alle sadan euron tilauksissa)
Postin Express Flex 21 -paketti, joka toimitetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen. Posti ottaa vastaanottajaan yhteyttä sopiakseen toimitusaikavälistä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, ja muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Lisätietoa kotiinkuljetuksesta täällä.

Sähköposti 0 € 

Digitaaliset materiaalit (Otavan kustantamat digikirjat, Mot Online -sanakirjat ja RedFox Pro -kielipalvelun lisenssit) toimitetaan sähköpostilla. Ohjeet ja aktivointikoodit digikirjojen käyttöönottoon toimitetaan sähköpostiisi heti tilausvahvistuksessa, jos tilaus maksetaan tilaamisen yhteydessä. Laskulla tehdyt digituotetilaukset toimitamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.