Vieläkö ehdin tilata syksyn kirjat?

Syksyn kirjat ehtii tilata vallan mainiosti. Verkkokaupan tilauksia käsittelemme tällä hetkellä ripeästi ja suuri osa tilauksista lähtee matkaan viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Matkahuolto ja Posti kuljettavat paketteja arkisin ja kuljetusaika on tavallisimmin 1-3 päivää. 

Päivitetty 5.2.2021

Mistä tiedän, että Jameralla on tarvitsemaani kirjaa?

Mikäli kirja on tavanomainen oppikirja, sitä on varastoissamme ainakin uutena ja saamme tilattua kirjaa varastoon lisää. Kaikista uusien kirjojen saatavuuteen liittyvistä poikkeuksista on oma mainintansa verkkokaupassa. Käytettyjen kirjojen saatavuus vaihtelee päivittäin.  

Mitä maksutapoja Jameran verkkokaupassa on?

Voit maksaa tilauksesi heti sen tekemisen yhteydessä joko verkkopankissa, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePaylla 

Laskutus on mahdollinen tietyin edellytyksin ja laskutuksen hoitaa Collector Bank. Laskulla voi tilata 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on moitteettomat luottotiedot ja joka tunnistautuu palveluun pankkitunnuksilla. Collector Bank lisää 3,80 euron laskutuslisän laskun loppusummaan. 

Postiennakko on myös mahdollinen, tällöin tilaus maksetaan tilausta noudettaessa Postin toimipisteestä. Postiennakkopaketit voidaan ohjata myös pakettiautomaattiin. Tässä tapauksessa Posti lähettää sinulle tekstiviestinä tai sähköpostilla saapumisilmoituksen, jossa on linkki postiennakkosumman maksamiseen verkossa.  Postiennakkotoimituksiin lisätään postiennakkomaksu. 

Lisää maksutavoistamme voit lukea täältä! 

Mistä tiedän, että tilaukseni on tullut perille Jameralle?

Saat meiltä ilmoittamaasi sähköpostiin tilausvahvistuksen heti, kun tilaus on tullut perille. Osa sähköpostipalvelimista voi luokitella tuon viestin jonnekin muualle kuin saapuneisiin viesteihin, joten kannattaa tarkistaa kaikki sähköpostikansiot. Mikäli epäilet, että olet ilmoittanut vahingossa sähköpostiosoitteesi väärin, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Mistä tiedän, että tilaukseni on pakattu ja toimitettu?

Saat meiltä ilmoittamaasi sähköpostiin toimitusvahvistuksen, jossa on myös mahdollinen lähetyksen seurantatunnus. Pakettia voi seurata sen lähetystunnuksella Matkahuollon ja Postin omien sivujen seurantapalvelun kautta.  

Voinko tilata kirjat verkosta ja noutaa myymälältä?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista. Verkkokaupan tilauksia toimitetaan Matkahuollon ja Postin toimipisteisiin, lisäksi Postilla on tarjolla lisämaksusta kotiinkuljetus, joka on valittava jo tilausta meille tehdessä. 

Miten digikirjat toimitetaan?

Digitaaliset materiaalit (Otavan kustantamat digikirjat) toimitetaan sähköpostilla. Ohjeet ja aktivointikoodit digikirjojen käyttöönottoon toimitetaan sähköpostiisi heti tilausvahvistuksessa. Voit lukea paperikirjan ja digikirjan vertailumme täältä. 

Millainen on Postin kotiinkuljetus?

Postin kotiinkuljetus toimitetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen. Posti ottaa vastaanottajaan yhteyttä sopiakseen toimitusaikavälistä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 astimuilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Voit tutustua Postin kotiinkuljetukseen ja muihin toimitustapoihimme täällä.  

Kuka voi noutaa pakettini toimipisteestä?

Postin paketeissa riittää lähetystunnus ja henkilöllisyystodistus, noutajan ei tarvitse olla osoitekortissa lukeva henkilö, mutta henkilöllisyystodistus on oltava. 

Matkahuollon paketin voi noutaa osoitekortissa lukeva paketin vastaanottaja tai hänen valtuuttamansa henkilö. Valtakirja on tulostettavissa Matkahuollon sivuilta tai sen tiedot voi myös kirjoittaa paperille käsin. 

Postin ja Matkahuollon toimipisteet säilyttävät paketteja 7 vuorokautta.

Tilasin vahingossa väärän kirjan

Kaikilla meiltä tilatuilla kirjoilla 14 päivän palautusoikeus. Kesällä olemme pidentäneet paperikirjojen palautusoikeutta elokuun loppuun, aktivoimattomien digikirjojen palautusoikeus on aina 14 päivää. Palauttamiseen tarvitset tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen, joka löytyy myös nettisivuiltamme. Aktivoimattomien digikirjojen palautus hoituu sähköisellä lomakkeella. Kaikki palautuslomakkeet ja ohjeet palautuksiin löytyvät täältä. 

Jos tarvitset toisen kirjan väärin tilatun tilalle, sinun tulee tehdä tarvitsemastasi kirjasta uusi tilaus verkkokaupassamme. Väärin tilattu kirja käsitellään palautuksena. 

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa verkkokauppaan ja palautuksiin liittyvissä kysymyksissä. 

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter