Vuoden muistiinpanovälineet kaupan päälle

kuvituskuva

Early bird -etu on päättynyt

Early bird -etu on päättynyt. Oppikirjahankinnat kannattaa silti hoitaa mahdollisimman varhain, jolloin kirjavalikoimamme on parhaimmillaan. Tervetuloa ostoksille!

Tee kirjaostokset ajoissa - tarjoamme huippuedun!

Kun ostostesi loppusumma on vähintään 150€, saat kaupan päälle vuoden muistiinpanovälineet! Tarjous on voimassa sekä myymälöissä että verkkokaupassa 13.6.-30.6.2019.

Vuoden muistiinpanovälineet -kesäetu

Vuoden muistiinpanovälineet -paketti sisältää monipuolisesti opiskelutarvikkeita koko lukuvuodelle. Paketit voivat olla keskenään erilaisia eri myymälöillä. Myymälässä saat edun kassalta. Verkkokaupassa etu ei näy automaattisesti ostoskorissasi, vaan lisäämme kaupanpäällisen pakettiisi kun tilauksesi loppusumma on vähintään 150€.

Kesällä seuraavaa lukuvuotta varten ostetuilla kirjoilla on pidennetty vaihto-oikeus elokuun loppuun asti* – meiltä voit siis huoletta ostaa kirjat hyvissä ajoin. Ole edellä ja hanki oppikirjat jo nyt!

*Pidennetty vaihto-oikeus ei koske digikirjoja.

Jos tilauksessasi on pelkästään digikirjoja, ilmoita tilauksen lisätiedoissa haluatko toimituksen Postin vai Matkahuollon välityksellä, sekä toivomasi noutopiste.

Tervetuloa mukavan kesäisille oppikirjaostoksille!

Mikä Jamera?

Olemme oppikirjakauppa, josta saat edullisemmin sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin, pääsykokeisiin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat laskimet, opiskelutarvikkeet sekä käytetyt ReUse tietokoneet.

Ostamme käytettyjä oppikirjoja ympäri vuoden, voit myydä kirjasi myymälällä tai netissä! Palvelemme sekä verkkokaupassa että viiden eri kaupungin myymälöissä: Helsingissä, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella.

Edullisuuden ja ekologisuuden lisäksi pidämme erityisen tärkeinä asioina iloista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä verkkokaupassa nopeita toimituksia.

Tervetuloa helpoille oppikirjaostoksille, haluamme palvella sinua hyvin!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter